19-vuotiaat pojat karsivat SM-sarjaan viikonloppuna

Tänä viikonloppuna 15.-16.9 pelataan 19-vuotiaiden poikien SM-karsintojen ratkaiseva II-kierros. Hongalle ei osunut alkavan kauden karsinnoissa yhtään järjestämisvastuuta, joten nämäkin ottelut pelataan vieraissa – Järvenpäässä ja Malmilla. 

Ikäluokan päävalmentaja Aapo Heinonen kertaa joukkueen tavoitteet ja vahvuudet:

”Tavoitteena on yhdelle joukkueelle SM-sarjapaikka. Meillä on ykkösjoukkueessa 12 tasaista pelaajaa, joista jokainen voi auttaa joukkuetta näissä otteluissa. Kesä on harjoiteltu hyvin ja nyt on mielenkiintoista nähdä miten kesäharjoittelu yhdessä miesten joukkueen harjoitusryhmän kanssa näkyy pelikentällä.”

Honka 1-joukkue karsii suoraan toisella kierroksella. Honka 2 taasen raivasi tiensä kakkosrundille voittamalla runsain lukemin niin WB-Pantterit, kuin Tampereen NMKY:n syyskuun alussa pelatulla I-kierroksella.

Karsintaottelut (II-kierros):  

La 15.9 klo 15.00 Tapiolan Honka 1 vs. Raiders, Järvenpään liikuntahalli
Jatko-otteluiden aikataulu TÄÄLTÄ.

La 15.9 klo 17.15 Lahti Basketball vs. Tapiolan Honka 2, Malmin palloiluhalli 1
Jatko-otteluiden aikataulu TÄÄLTÄ.

Nuorten SM-karsinnat jatkuvat seuraavaksi 23.-24.9 17-vuotiaiden poikien ja 16-vuotiaiden tyttöjen II-karsintakierroksella. 

Tapiolan Honka suosittelee kaikille pelaajilleen LähiTapiolan Urheilijaturvaa. Tutustu yhteistyökumppanimme räätälöimään vakuutukseen TÄÄLLÄ.