Honka Golf 2024 

Tapiolan Honka järjestää Honka Golf-joukkuekisan aivan honkalaisten naapurissa, Tapiola Golfissa toukokuussa. 

Kutsumme mukaan juuri Sinut!

AIKATAULU 24.5.2024
9:00 Tapaaminen Tapiola Golf-klubitalolla
10:00 Best Ball-kilpailu käynnistyy
13:00 Lounas Tapiola Golfin Ravintola Spoonissa

Mukana tapahtumassa Tapiolan Hongan miesten joukkueen pelaajia ja staffia mm. Jamar WIlson, Calle LIndbom ja Atte Vuoristo. 

Image

Info

Honka Golf järjestetään 24.5.2024 Tapiola Golfissa. Kilpailu on hyvän fiiliksen päivä viheriöllä, jonka ohessa ehtii tutustua honkalaiseen koripalloperheeseen. 

Kyseessä on joukkuekisa, johon voit osallistua joko yksilöpelaajana tai yritysjoukkueella. Joukkueisiin tulee kuulua 3-4 pelaajaa. Yksilöpelaajista järjestäjä kasaa joukkueet ennen kilpailupäivää. 

Pelitapana on Best Ball, kaksi parasta pistebogey tulosta / reikä lasketaan joukkueen tuloksiin. Luvassa myös väyläkohtaisia kisoja! Palkintoina yhteistyökumppanien tuotepalkintoja. 

Hinta 150€ / pelaaja
Sisältää golfkisan, green feen ja lounaan. Osallistumalla Honka Golf-tapahtumaan, tuet Tapiolan Hongan edustusjoukkueiden toimintaa. 

Hinta yritysjoukkueelle 800€ / 3-4 hengen joukkue
Sisältää golfkisan, green feet, lounaat sekä osallistumismahdollisuuden Tapiolan Hongan verkostoitumistapahtumaan kauden 2024-25 alussa. 

Voit kutsua mukaan myös ystäväsi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Ilmoittaudu kuitenkin pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Toivotamme kaikki golfista ja koripallosta kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan Honka Golfiin!

Ilmoittautuminen 17.5.2024 mennessä täyttämällä lomake.

Lisätiedot:

Atte Vuoristo
atte.vuoristo@icloud.com

Anne Eklund 
anne.eklund@tapiolanhonka.fi