Honka-golf Hill Side Invitational

Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto järjestää Honka-golf Hill Side Invitational joukkuekisan ja verkostoitumistapahtuman keskiviikkona 9.9.2020

Kutsumme mukaan juuri Sinut!

Image

Ohjelma

Honka-golf on hyvän fiiliksen päivä viheriöllä, jossa tutustut kisailun ohessa espoolaiseen koripalloperheeseen. Kokeneemmat pelaajat kutsumme Bramble-joukkuekisaan. Bramblessa kaikki avaavat, joukkue valitsee parhaan pallon ja kaikki jatkavat siitä omalla pallollaan reikään asti. Paras tulos merkitään tuloskorttiin. Joukkueen tasoitus on 50% pelaajien slope-tasoitusten keskiarvosta. Joukkueet jaetaan tapahtuman alkaessa.

Aloittelijoille tarjoamme osallistumismahdollisuuden Päivässä Golfariksi-kurssillemme, jossa opit pelin saloja Hill Side Golfin PGA Pro Nino Di Lucan ohjauksessa. Kurssipäivä päättyy Green Card-kokeisiin. Suoritettu Green Card oikeuttaa sinut hakemaan golfseuran jäsenyyttä ja pelioikeutta kentillä.

Tapahtumassa pääset haastamaan myös entisiä ja nykyisiä Hongan edustusjoukkueiden pelaajia. Hostina toimii miesten joukkueen kapteeni Ville Wuorenjuuri.

AIKATAULU
11.00 Lähtö yhteiskuljetuksella Honkahallilta Hill Side Golfiin (Luolaistentie 24, Vihti).
12.00 Lounas ja joukkueiden julkaisu Hill Side-klubilla
Bramble-kisa sekä Päivässä Golfariksi-kurssi käynnistyy
~17.00 Palkintojen jako

Hinta 110€ / pelaaja
Sisältää lounaan Hill Side Golf klubiravintolassa, green feen ja golfkisan tai Päivässä Golfariksi"-kurssin. Osallistumalla Honka Golf-tapahtumaan, tuet myös Tapiolan Hongan junioritoimintaa.

Voit kutsua mukaan myös ystäväsi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Ilmoittaudu kuitenkin pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Toivotamme kaikki golfista ja koripallosta kiinnostuneet mukaan Honka-golfiin!

Ilmoittaudu mukaan 1.9.2020 mennessä täyttämällä lomake.

Lisätiedot:
Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475


  Osallistun Päivässä golffariksi-kurssille

  Osallistun yhteiskuljetukseen

  Tapiolan Honka YHDESSÄ-verkosto on yhteistyökumppaneillemme luotu kohtaamispaikka, joka järjestää erilaisia verkostoitumistapahtumia läpi vuoden.

  Liittymällä kumppaniverkostoomme, tuet Hongan laadukasta juniorityötä ja saat itsellesi arvokkaan mahdollisuuden verkostoitua Honka-perheen jäsenten kanssa ostovoimaisella Espoon alueella.

  Kysy lisää
  sonja.herrala@tapiolanhonka.fi

  Image