Fysioterapia suoravastaanotto

Tapiolan Honka tarjoaa U16-U12 ikäluokkien pelaajille mahdollisuuden ilmaiseen 15 minuutin fysioterapiavastaanottoon. Palvelua tarjotaan Honkahallilla sijaitsevassa RecoveryRoomissa. Palvelun hinta sisältyy näiden ikäluokkien pelaajien kausimaksuun.

Palvelu on tarkoitettu pelaajille, joilla on joku harjoittelua/pelaamista häiritsevä vaiva. Suoravastaanoton tavoitteena on nuorten pelaajien pitkittyvien kiputilojen ennaltaehkäisy. Tarkoituksena on päästä arvioimaan tilannetta riittävän aikaisin. Suoravastaanotolla kartoitetaan tilanne ja ohjataan tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Lue alta lisätiedot ja ohjeet ajanvaraukseen.

Miten palvelu toimii?

Jos pelaajalla on vaiva, joka häiritsee harjoittelua/pelaamista, hän voi varata 15 minuutin vastaanottoajan. Pelaajan ei tarvitse itse sen enempää arvioida, onko vaiva sopiva vastaanottokäyntiä varten. Ajan voi varata, jos tuntuu että joku vamma häiritsee. Suoravastaanottoaikoja on tarjolla keskiviikkoisin JA perjantaisin klo 15:00-16:00 RecoveryRoom Honkahallilla.

Pelaaja/vanhempi varaa ajan itse varaussivun kautta. Ajanvarausohjeet alla. Ajanvarauksen lisätietoihin on tärkeää mahdollisimman tarkkaan kuvata tilanne, jotta 15 minuutin vastaanottokäynnistä ei menisi suurin osa taustatietojen selvittämiseen!

Ajanvaraus: 

  1. Mene osoitteeseen https://nettivaraus6.ajas.fi/fi/8ea9f8376a81?force_offices=2
  2. Valitse sopiva ajankohta
  3. Täytä perustiedot
  4. Tärkeää on täyttää “Lisätiedot” kohtaan mahdollisimman tarkka kuvaus tilanteesta, kuten: Syntymävuosi, Mitä oireita? Milloin alkanut? Miten alkanut? Mikä on suurin haitta? (tämä nopeuttaa kokonaistilanteen arviointia)

Esimerkki:

”2009 syntynyt poika. Vasemman polven etuosan alueen kipua. Kipua ollut nyt noin kahden viikon ajan. Polvikipu lisääntynyt pikkuhiljaa. Polvi kipeytyy erityisesti juostessa ja hypyissä. Kipu helpottaa, kun polvea ei rasita.” 

  1. Saavu varattuna ajankohtana Honkahallille. Jää odottamaan käytävälle RecoveryRoomin eteen, josta sinut kutsutaan nimellä.
  2. Varatun ajan peruutus tapahtuu syöttämällä varaussivulla varauskoodi kohtaan ”Omat varaukset” ja seuraamalla ohjeita

Lisätietoja:

Antti Viitanen
Urheilutoimenjohtaja
Tapiolan Honka

0505839953
antti.viitanen@tapiolanhonka.fi