Jäsenedut

HONKAEDUT 2020 - 2021

Koripallokaudella 2020-2021 Tapiolan Honka tarjoaa jäsenilleen jälleen laadukasta toimintaa, hyviä jäsenetuja sekä mukavia, unohtumattomia koripalloelämyksiä!

LähiTapiola
Tapiolan Hongan vakuuttava yhteistyökumppani

LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkailla on käytössä TerveysHelppi. Useimmissa tapauksissa lääkärit pystyvät kartoittamaan, neuvomaan ja hoitamaan vaivasi ja oireesi etänä, jolloin säästyt turhalta käynniltä ja myös arkesi helpottuu merkittävästi. Kun puhelimessasi on TerveysHelppi, etälääkäripalvelut ovat aina kätesi ulottuvilla. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat joka päivä klo 7.00 – 23.00 TerveysHelppi-sovelluksen chatissa ja puhelinnumerossa 0206 1000.

Tapaturman sattuessa toimi näin:

  • Chattaa tai soita 0206 1000. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7-23.
  • Kerro, mikä sinua vaivaa. Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia.
  • Jos asian hoitamiseen tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi. Laaja hoitolaitosverkosto mahdollistaa palvelun läheltäsi.
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasian vireille.

Asiointi TerveysHelpissä on helpointa, kun sinulla on älypuhelimessasi TerveysHelppi-sovellus. Lataa TerveysHelppi maksutta sovelluskaupasta:

App Storesta

Google Play Storesta

Keskittämällä vakuutuksesi hyödyt

Saat saman katon alta markkinoiden monipuolisimmat palvelut talousasioiden hoitoon sekä parhaat keskittämisedut. Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17 %. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5 %.

Tapiolan Hongan jäseniä palvelee oma yhteyshenkilö. Kun olet kiinnostunut LähiTapiolan vakuutuksista ja palveluista, ota yhteyttä seuralle nimettyyn yhteyshenkilöön Joonas Mikkoseen.

Joonas Mikkonen
joonas.mikkonen@lahitapiola.fi 
050 330 5144
Revontulentie 8 A, 4 krs. (sama sisäänkäynti kuin Espoon Kaupunginteatteriin)

Seuraa LähiTapiola Pääkaupunkiseutua Facebookissa ja saat tietoa pääkaupunkiseudun tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista.

MUUTTOPALVELU FORSMAN

Mukana Honkaa tukemassa. Muuttopalvelu Forsman on sponsorina mukana tukemassa Hongan joukkueita. "Haluamme olla mukana erityisesti nuorisoliikunnan tukemisessa. Koris on nyt hyvässä nosteessa ja Summahallin tukeminen tarjoaa meille mahdollisuuden olla osa kehittyvää toimintaa.", toteaa Muuttoplavelu Forsmanin toimitusjohtaja Tommy Wide.

Muuttotarjous Hongan jäsenille: 10% alennus muuton hinnasta!

Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkail­lemme. Ammattitaitoiset ja koulutetut muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Muuttotapa - eli miten haluatte muuttaa?

Muuttopalvelun kartoittaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Aina kannattaa kysyä itseltään kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja minkälaista apua tarvitsee muuttoon. Alla olevasta listasta voi valita itselleen sopivat palvelut. Muuttopalvelumme kattaa muutot pelkästä laatikoiden vuokrauksesta aina ” avaimet käteen” muuttoihin saakka.

Palveluumme sisältyy:

  • Muuttolaatikoiden vuokraus ja myynti
  • Pakkaustarvikkeiden myynti
  • Pakkauspalvelu
  • Ammattitaitoiset muuttajat ja kalusteasentajat
  • Kuorma- ja pakettiautot kuljettajineen

Muutto vie aina oman aikansa ja me olemme helpottamassa Teitä muutossanne. Muutto kannattaa suunnitella hyvin ja kannattaa olla ajoissa yhteydessä Muuttopalvelu Forsmaniin sujuvan ja kustannustehokkaan muuton varmistamiseksi. Muuttaminen lähtee aina Teidän tarpeista ja muuttotapa tehdään aina Teille sopivaksi.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09-350 58 40 / info@forsman.fi

Muuttotarjouksen saatte täyttämällä kotisivuillamme olevan tarjouspyyntölomakkeen tai suoraan osoitteesta http://forsman.fi/tarjouspyyntö-kotimuutto.

Kampanjakoodi kohtaan merkitkää ”HONKA” niin saatte edut tarjoukseen.
09-350 5840     info@forsman.fi       www.forsman.fi

Muuttopalvelu Forsman - Tapiolan Hongan yhteistyökumppani

FOOTBALANCE

Nyt sinulla on mahdollisuus räätälöidä pelijalkineesi joukkueesi nimikkopohjallisilla, samalla tuet Hongan junioritoimintaa. FootBalancen QuickFit-pohjalliset muotoilet omien jalkojesi mukaan helposti ja kätevästi kotona.

Pohjallisten hyödyt:
- Ehkäisevät rasitusvammoja
- Parantavat iskunvaimennusta
- Vähentävät kudoksille ja nivelille aiheutuvaa rasitusta
- Tekevät pelijalkineistasi täydellisesti istuvat

Poimi pohjalliset mukaasi Honkahallin kahviosta. Hinta 39,90.

Voit myös varata ajan FootBalancen jalka-analyysiin RecoveryRoomiin ja teettää itsellesi kustomoidut pohjalliset arkeen ja urheiluun.

Lue lisää FootBalancen tuotteista ja niiden hyödyistä

BALLZY

Tapiolan Hongan jäsenille -25% Ballzy Espoon tuotteista.

Tutustu Ballzyn tuotteisiin netissä tai vieraile paikan päällä Ballzyn liikkeessä!

Ballzy Espoo
Oravannahkatori 3, Espoo (Tapiola)
www.ballzy.eu

TAPIOLAN HONKA