Jäsenedut

HONKAEDUT 2017 - 2018

Koripallokaudella 2017-2018 Tapiolan Honka tarjoaa jäsenilleen jälleen laadukasta toimintaa, hyviä jäsenetuja sekä mukavia, unohtumattomia koripalloelämyksiä!

LähiTapiola

Lähitapiola - Jäsenedut

Urheilijaturva -vakuutus tapaturman varalle

LähiTapiola on kehittänyt Tapiolan Hongan jäsenille vakuutustuotteen ja palvelukonseptin, jossa yhdistyvät:

 • vakuuttaminen
 • sairaanhoitajien ja lääkärien antama terveysneuvonta TerveysHelppi- palvelussa päivittäin klo 7-23.  Tutustu TerveysHelppiin!
 • tapaturman korvauskäsittely
 • ensiluokkainen hoito seuran hoitolaitoskumppani Pihlajalinna Dextran urheiluklinikoilla.

Voit tutustua tarkemmin vakuutukseen LähiTapiolan Urheilijaturva -verkkosivulla.

LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaana käytä aina TerveysHelppiä

Tapaturman sattuessa toimi näin:

 1. Soita TerveysHelpin puhelinnumeroon 0206 1000, palvelu käytössä päivittäin klo 7-23.
 2. Puhelimeen vastaa sairaanhoitajat ja lääkärit.
 3. Kerro, mitä sinulle on tapahtunut ja että olet Tapiolan Hongan pelaajana seuran hoitolaitoskumppani Pihlajalinna Dextran asiakas.  Saat saman tien ohjeet, kuinka toimia ja millaiselle lääkärille sinun kannattaisi mennä. Aika varataan puolestasi seuran yhteistyökumppani Pihlajalinnan lääkäriasemalle tai pelimatkoilla ensihoitona jollekin muulle yhteistyölääkäriasemallemme.
 4. Saat korvausasiasi heti vireille.

Lataa TerveysHelppi-sovellus tai tallenna puhelinnumero 0206 1000.

Asiointi TerveysHelpissä on helpointa, kun sinulla on älypuhelimessasi TerveysHelppi-sovellus. Lataa TerveysHelppi maksutta sovelluskaupasta:

Keskittämällä vakuutuksesi hyödyt

Saat saman katon alta markkinoiden monipuolisimmat palvelut talousasioiden hoitoon sekä parhaat keskittämisedut. Kun keskität vakuutuksesi LähiTapiolaan, voit säästää vakuutusmaksuissa jopa 17%. Lisäksi vakuutukset kerryttävät sinulle S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan 5%.

Tapiolan Hongan jäsenenä saat henkilökohtaisempaa ja parempaa palvelua

Jos olet kiinnostunut LähiTapiolan vakuutuksista ja palveluista sekä muista Tapiolan Hongan jäsenten erityiseduista, ota yhteyttä seuralle nimettyyn yhteyshenkilöömme Joonas Mikkoseen.

Joonas Mikkonen

joonas.mikkonen@lahitapiola.fi
050 330 5144

Revontulentie 8 A, 4 krs. (sama sisäänkäynti kuin Espoon Kaupunginteatteriin)

Seuraa LähiTapiola Pääkaupunkiseutua Facebookissa ja saat tietoa pääkaupunkiseudun tapahtumista sekä ajankohtaisista asioista.

Ifolor

Tallenna kesähetket kuvatuotteisiin!

Ifolor tarjoaa Tapiolan Hongan jäsenille 28% alennuksen kuvakirjoista ja sisustustauluista. Kokoa kesän aurinkoiset hetket Ifolorkirjaksi ja tee parhaista kuvista sisustustaulu seinällesi. Hyödynnä mahtava etu jo tänään!

Etukoodisi:

HONKA28

*) Tällä koodilla saat 28% alennuksen kuvakirjoista (ei koske Premium-kuvakirjaa valokuvapaperilla eikä lahjakirjasta) ja sisustustauluista. Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnasta ja toimituskulut veloitetaan normaalisti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koodi on voimassa 30.4.2018 klo 24 asti. Aktivoi etu syöttämällä koodi HONKA28 tilausvaiheessa Kampanjakoodi-kohtaan.

 

Ifolor - Suomen suosituin kuvapalvelu

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Valikoimassa on yksilöitäviä kuvatuotteita kuten kuvakirjoja, sisustustuotteita, kuvalahjoja sekä valokuvia. Keravalla toimiva Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja.

Muuttopalvelu Forsman

Muuttopalvelu Forsman - Tapiolan Honka Jäsenedut

Mukana Honkaa tukemassa. Muuttopalvelu Forsman on sponsorina mukana tukemassa Hongan joukkueita. "Haluamme olla mukana erityisesti nuorisoliikunnan tukemisessa. Koris on nyt hyvässä nosteessa ja Summahallin tukeminen tarjoaa meille mahdollisuuden olla osa kehittyvää toimintaa.", toteaa Muuttoplavelu Forsmanin toimitusjohtaja Tommy Wide.

Muuttotarjous Hongan jäsenille: 10% alennus muuton hinnasta!

Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkail­lemme. Ammattitaitoiset ja koulutetut muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Muuttotapa - eli miten haluatte muuttaa?

Muuttopalvelun kartoittaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Aina kannattaa kysyä itseltään kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja minkälaista apua tarvitsee muuttoon. Alla olevasta listasta voi valita itselleen sopivat palvelut. Muuttopalvelumme kattaa muutot pelkästä laatikoiden vuokrauksesta aina ” avaimet käteen” muuttoihin saakka.

Palveluumme sisältyy:

 • Muuttolaatikoiden vuokraus ja myynti
 • Pakkaustarvikkeiden myynti
 • Pakkauspalvelu
 • Ammattitaitoiset muuttajat ja kalusteasentajat
 • Kuorma- ja pakettiautot kuljettajineen

Muutto vie aina oman aikansa ja me olemme helpottamassa Teitä muutossanne. Muutto kannattaa suunnitella hyvin ja kannattaa olla ajoissa yhteydessä Muuttopalvelu Forsmaniin sujuvan ja kustannustehokkaan muuton varmistamiseksi. Muuttaminen lähtee aina Teidän tarpeista ja muuttotapa tehdään aina Teille sopivaksi.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT: 09-350 58 40 / info@forsman.fi

Muuttotarjouksen saatte täyttämällä kotisivuillamme olevan tarjouspyyntölomakkeen tai suoraan osoitteesta http://forsman.fi/tarjouspyyntö-kotimuutto.

Kampanjakoodi kohtaan merkitkää ”HONKA” niin saatte edut tarjoukseen.
09-350 5840     info@forsman.fi       www.forsman.fi

Footbalance

Footbalance - Tapiolan Honka Jäsenedut

Nyt sinulla on mahdollisuus räätälöidä pelijalkineesi joukkueesi nimikkopohjallisilla, samalla tuet Hongan junioritoimintaa. FootBalancen QuickFit-pohjalliset muotoilet omien jalkojesi mukaan helposti ja kätevästi kotona.

Pohjallisten hyödyt:
- Ehkäisevät rasitusvammoja
- Parantavat iskunvaimennusta
- Vähentävät kudoksille ja nivelille aiheutuvaa rasitusta
- Tekevät pelijalkineistasi täydellisesti istuvat

Poimi pohjalliset mukaasi Summahallin kahviosta. Hinta 39,90.

Lue lisää FootBalancen tuotteista ja niiden hyödyistä

 

Rakennusliike Ranov Group OÜRanov Group - Tapiolan Honka Jäsenedut

RAKENNUS-, REMONTOINTI JA KUNNOSTUSPALVELUA HONGAN JÄSENISTÖLLE

Rakennusliike Ranov Group OÜ on Suomessa ja Virossa toimiva yritys, joka on perustettu vuonna 2009.

Yrityksen päätoimiala on yleinen rakennus, muuraus-, julkisivu-, kunnostus-, sekä kattotyöt. Palvelumme käsittävät niin korjaus- kuin uudisrakentamisenkin.

Palvelemme sekä yrityksiä, rakennusliikkeitä että yksityisiä kotitalouksia.

Perusajatuksena meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden omia toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Kaikilla työntekijöillä on pitkä työkokemus!

SOITA JA PYYDÄ HYVÄ TARJOUS HONGAN JÄSENENÄ! (kaikista honkalaisten Ranovilta tilaamista työsuorituksista Honka saa myyntiprovision tehdyn työn osuudesta, joten hyödyntämällä Ranovin tarjouksen, tuet Hongan junioritoimintaa!)

Ranov Group Oü
Rasmus Käärson +358 40 675 2888
rasmus@ranov.ee
Janar Novikov +372 53 478 977
janar@ranov.ee

Ballzy

Ballzy - Tapiolan Honka Jäsenedut

Tapiolan Hongan jäsenille -25% Ballzy Espoon tuotteista.
Tutustu Ballzyn tuotteisiin netissä tai vieraile paikan päällä Ballzyn liikkeessä!

Ballzy Espoo
Oravannahkatori 3, Espoo (Tapiola)
www.ballzy.eu

TAPIOLAN HONKA