Usean pelipaikan virtuoosi AJ Lawson Hongan miehiin

25-vuotias AJ Lawson vahvistaa Hongan miesten liigajoukkuetta kaudella 2022-23. Lawson saapuu Espooseen suoraan yliopistosta. Yliopistovuosien aikana takakentällä ja laiturin paikoilla viihtyvä Lawson pelasi kolmen yliopistojoukkueen riveissä, koronapandemian pidentäessä opintoja kuusivuotisiksi. Seniorikautensa Lawson pelasi NCAA:ta Texas Southern Universityssa.

”AJ tarjoaa meidän kokoonpanoomme todella paljon monipuolisuutta. Hän pystyy pelaamaan pelipaikkoja 1-3 ja on yliopistouransa aikana osoittanut olevansa sopeutuvainen monenlaisiin rooleihin. Se oli tekijä, joka kiinnitti heti alussa meidän huomiomme häneen. Pelitapamme tulee kannustamaan pallon liikuttamiseen ja tilastollisesti parhaalla kaudellaan yli viisi koriinjohtanutta syöttöä antanut pelaaja tarjoaa siihen todella mielenkiintoisen lisän” päävalmentaja Aapo Heinonen kuvailee uutta vahvistusta.

Lawson on toinen Hongan miesten amerikkalaisvahvistus. Julkaisimme aikaisemmin jo ensi kauden kattavan sopimuksen kanadalaisen Malcolm Duvivierin, 28, kanssa.

PELAAJAKOMMENTIT: AJ LAWSON

Millaisen pelaajan Tapiolan Honka sinusta saa?

Honka saa minusta monipuolisen heittävän pelaajan. Tuon joukkueeseen kokoa, voimaa ja heittotaitoa.

Millaisin odotuksin lähdet ensimmäiseen ammattilaisvuoteesi Korisliigassa?

Aloitan tosiaan rookie-kauttani ja odotan että pääsen pelaamaan vauhdikasta koripalloa kilpailullisessa liigassa.

Minkä mainitsisit koripallourasi kohokohdiksi tähän asti?

Urallani hienoimpia hetkiä tähän asti oli NCAA lopputurnauksessa pelaaminen, sekä CBI (College Basketball Invitational) turnauksen voitto.

Millaisia terveisiä haluat lähettää honkalaisille ennakkoon?

Odotan kovasti että pääsen pelaamaan koko Tapiolan Hongalle seurana ja joukkueen lisäksi tapaamaan seuran jäseniä sekä faneja!

Hongan miehet aloittavat lliigakautensa lauantaina 1.10. kotikentällä kun vieraaksi saapuu Lahti Basketball. Kausikorttimyynti on nyt käynnissä! Voit hankkia oman runkosarjakausikorttisi lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.