Monipuolinen Maddi Utti vahvistaa Hongan naisia kaudella 2022-23

Maddi Utti, 23, on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Tapiolan Hongan kanssa. Utti saapuu Suomeen aloittamaan ammattilaisuraansa Long Beach State yliopistosta. Kesän ajan 3-4 pelipaikoilla viihtyvä, 180-senttinen Utti pelaa Australiassa kesäsarjaa West Adelaide Bearcatsin riveissä, jossa tilastorivi on tällä hetkellä melko vakuuttava 13 pisteen, 3 koriin johtaneen syötön ja 14,7 levypallon ottelukeskiarvolla.

”Seurasimme Maddien otteita pidemmän aikaa Reetan (Piipari) kanssa ja olemme iloisia että hän valitsi meidät. Maddi on loistava levypallopelaaja, joka pystyy puolustamaan 1-4 pelipaikkoja. Hyökkäyksessä Maddi on vahva niin korintekijänä kuin paikkojen luomisessa muille. Maddistä huokuu halu kehittyä ja kilpailla. Hän tulee omalla tekemisellään varmasti auttamaan meidän nuorta joukkuetta kehittymään seuraavalle tasolle” päävalmentaja Niko Nyholm iloitsee.

Millaiseksi pelaajaksi itse kuvailet itseäsi Maddi Utti?

Kuvailisin itseäni äärimmäisen kilpailulliseksi pelaajaksi, joka antaa aina täydet 100% joka tilanteessa. Pidän nopeasta pelistä ja tuon varmasti lisää voimaa levypallotilanteisiin.

Millaisin odotuksin kohti kautta Suomessa ja naisten Korisliigassa?

Olen kuullut Suomesta ja Hongasta paljon hyvää! Odotan sitä, että pääsen kehittämään itseäni ja kokemaan paljon uutta pelatessani uudessa maassa. Eniten odotan sitä, että pääsen tapaamaan joukkuekaverini sekä pelaamaan honkalaisfanien eteen.

Hongan naisten edustusjoukkueen rakentaminen on pitkällä. Maddi Uttin lisäksi myös toinen amerikkalaisvahvistus Cierra Walker on jo kiinnitetty joukkueeseen. Viime kauden joukkueesta mukana on nyt Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Peppi Tyynilä, Emma Ristola ja Sandra Karsten. Paluumuuttajina Hongan naisissa nähdään Armi Anttila ja Carita Arponen. Uutena Hongan joukkueeseen liittyy jenkeistä Suomeen palaava Ella Väätänen.

Tapiolan Hongan kausikorttimyynti on käynnistynyt. Nyt voit hankkia oman runkosarjakausikortin lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.