Koriskausi 2015-2016 lähestyy – osta Hongan kausikortti

Kausikortti_kollaasiTapiolan Hongan edustusjoukkueet pelaavat tulevalla kaudella naisten Korisliigassa ja miesten Divari B:ssä. Kausikortilla näet kaikki molempien joukkueiden runkosarjaottelut paikan päällä, pelejä on yhteensä 27 kpl. Molempien joukkueiden kausi alkaa lokakuun alussa.

Naisten joukkue

Hongan naisten joukkue tulee olemaan mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta. Uusina pelaajina Honka-paidan pukevat ylleen kasvattajaseuraansa palaava Heta Korpivaara ja kahdesti naisten Korisliigan Vuoden Pelaajaksi valittu Dionne ”Didi” Pounds. Viime kauden runkopelaajista joukkueessa jatkavat Saara Sandell, Sara Rokkanen, Jenni Rantanen, Minna Mali ja Iina Salmenkivi. Hongan lahjakkaasta juniorikaartista joukkueen kokoonpanoon ovat nousseet mm. Johanna Borenius ja Kia Vaalavirta. Kimmo Kujansivun valmentama joukkue tulee tarjoamaan taatusti upeita hetkiä joukkueen kannattajille.

Miesten divarijoukkue

Miesten joukkueessa pelaa naisten tapaan Hongan nuoria lahjakkuuksia sekä kokeneempia Honka-taustaisia pelaajia, kuten Tero Laitinen, Ilkka Sirola sekä Vanjoen veljekset Anselmi ja Viljami. Nuorista lahjakkuuksista 19-vuotias Topi Halme sekä 18-vuotiaat Gummeruksen veljekset Lasse ja Juho ovat matkalla kohti isompia ympyröitä. Ville Nevan luotsaama joukkue lähtee Divari B:hen voittamaan jokaista ottelua. Katsotaan mihin se riittää!

Osta kausikortti – tue seuran toimintaa

Kausikortin ostaminen on helpoin tapa tukea Tapiolan Hongan tärkeää toimintaa. Samalla saat mahdollisuuden nähdä nuorten ja nälkäisten Hongan joukkueiden otteita. Molemmissa joukkueissa pelaa tukku Hongan omia kasvatteja, joten edustusjoukkueemme ovat hieno esimerkki siitä, että kovalla työllä Hongan junioreilla on mahdollisuus raivata tiensä kohti aikuisten huippusarjoja.

Kausikortin hinta on vain 80 euroa ja Hongan jäsenille vaivaiset 20 euroa! Jäseneksi voit liittyä täällä: https://tapiolanhonka.myclub.fi/people/events/181830/register

Premium-kausikortti

Myynnissä on tosifaneille myös Premium-kausikortteja hintaan 500 euroa. Premium kortilla saat edustusjoukkueiden matseissa kahvin ja pullan, pääset sisään myös mahdollisiin playoffs-otteluihin sekä saat lipun Tapiolan Hongan jokavuotiseen Talvijuhlaan.

 

Tilaa oma kausarisi osoitteesta kausikortti@tapiolanhonka.fi