Westpro tukemaan kasvattajaseura Tapiolan Hongan junioritoimintaa

Westpro Oy ja perinteikäs koripallon kasvattajaseura Tapiolan Honka ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Westpro tukee Hongan junioritoimintaa merkittävällä summalla. Westpron ja Hongan yhteistyö tulee näkymään seuraavan vuoden aikana mm. yleishyödyllisinä tempauksina, jotka toteutetaan yrityksen oman Westpro4U hyväntekeväisyysyhdistyksen sekä Hongan junioriryhmien kanssa. 

Westpro4U on Espoon Pohjois-Tapiolassa sijaitsevan rakennusliike Westpro Oy:n oma hyväntekeväisyysyhdistys, joka tekee vuosittain useita lahjoituksia erilaisiin lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviin toimintoihin. Kohteet pyritään löytämään pääasiassa Westpro Oy:n toiminta-alueelta. Hyväntekeväisyysyhdistys saa vuosittain lahjoituksen Westprolta, joka mahdollistaa yhdistyksen toiminnan.

”Avustuskohteet kartoitetaan hakemuslomakkeen kautta, jolla voi hakea tukea lapsille ja nuorille. Ikäraja on linjattu 18-vuoteen. Lisäksi teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa, tuemme urheiluseuroja, järjestämme tapahtumia, kampanjoita ja teemme hyviä tekoja. Suurin kampanjamme on 24 päivää Jouluun sekä yhteistyö Valtteri Bottas Duathlonin kanssa” Westpro4U hallituksen puheenjohtaja Alexandra Procope kertoo.

Keskustelu yhteistyöstä Tapiolan Hongan ja Westpron välillä avattiin Hongan kerrottua julkisesti vähävaraisten perheiden haasteista selvitä harrastusmaksuista. Hyvin pian tuli selväksi, että koripallon kasvattajaseuran tavoitteet junioritoiminnassa sekä Westpro4U:n toimintaidea kohtaavat ja edellytyksiä yhteistyölle on paljon.

”Me haluamme olla omalta osaltamme mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille. Yhdistys tekee töitä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja eriarvoisuuden vähentämiseksi. Näiden vuoksi haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa Honkaa seuran junioritoiminnassa ja tarjota näin nuorille innokkaille pelaajille lisää mahdollisuuksia harrastaa koripalloa. Hongan yhteisöllisyys tukee meidän arvojamme ja seurassa tehdään todella arvokasta työtä lasten ja nuorten parissa” Procope jatkaa.

Hongan yhteisömanageri Sonja Herrala on iloinen paitsi yhteistyösopimuksesta, myös sen aktivoivasta vaikutuksesta seuran junioreihin.

”Westpron porukan kanssa löytyi heti yhteinen sävel ja huomasimme pian, että yhdessä voimme saada paljon hyvää aikaiseksi. Meillä Hongassa ollaan erityisen iloisia siitä, ettei yhteistyö jää ainoastaan mainokseksi kotihallin seinään, vaan tulemme aktivoimaan junioreita mukaan tekemään hyvää yhdessä. Suunnitelmissa on yleishyödyllisiä tempauksia, joihin seuran lapset ja nuoret pääsevät osallistumaan. Me haluamme, että myös juniorit ymmärtävät miten paljon heidän harjoitusolosuhteiden, laadukkaan valmennuksen ja turnausmatkojen eteen tehdään työtä. Yhteistyö Westpron kanssa mahdollistaa viestin viemisen seuran junioreille konkreettisin keinoin. Yhdessä laitamme hyvän kiertämään.”

Lähes 1400 jäsenen Hongassa uskotaan yhteistyön näkyvän positiivisena esimerkkinä seuran sidosryhmille sekä muille espoolaisille yrityksille. Urheiluseurojen ja yritysten yhteistyö voi olla monipuolista sekä monin tavoin hyödyllistä.

”On hienoa, että Espoosta löytyy yrityksiä joille nämä asiat ovat tärkeitä. Lasten ja nuorten harrastustoimintaan sijoittaminen on sijoitus tulevaisuutta varten. Espoolaisissa urheiluseuroissa kasvaa upeita nuoria, jotka ovat joukkueurheilun sekä seuraan kuulumisen kautta oppineet jo valtavasti työelämässä myöhemmin tarvitsemiaan taitoja” Herrala lisää.

”Lähdemme positiivisin mielin tekemään yhteistyötä Hongan kanssa ja olemme tyytyväisiä siitä, että arvomaailmamme kohtaavat. Koemme molemmat tärkeiksi lasten ja nuorten kasvun tukemisen. Siksi haluamme myös osallistuttaa koripallojunioreita tähän yhteistyöhön. Nuoret saavat kokea kuinka suuri vaikutus omalla panoksella on ja mitä sillä saa aikaan” Alexandra Procope Westpro4U-yhdistyksestä kiteyttää lopuksi.

Lue lisää Westpro4U-hyväntekeväisyysyhdistyksen toiminnasta TÄÄLTÄ tai tutustu yhdistykseen Facebookissa.

 

 

 

 

 

Artikkelikuvassa: Alexandra Procope (Westpro4U), Sonja Herrala (Tapiolan Honka) ja Westpro Oy:n toimitusjohtaja Heikki Schemeikka.