Talvijuhlan pelipaitahuutokauppa takasi monelle lapselle ja nuorelle harrastuksen!

Suomalaiset koristähdet Petteri KoponenSasu Salin ja Lauri Markkanen sekä Ilari Seppälä lahjoittivat ammattilaisseurojensa pelipaidat nimikirjoituksella varustettuna myyntiin Tapiolan Hongan hyväntekeväisyyshuutokaupassa.

Huutokauppa alkoi Huuto.netissä ja jatkui Tapiolan Hongan aikuisväestön iltagaalassa, Talvijuhlassa viime lauantaina. Juhlaväellä oli sydän paikallaan ja huutoja pelipaidoista tuli erittäin runsaasti. Meklari Sonja Herralan sekä apumeklareiden Anne Eklundin ja Antti Viitasen apuna livehuutokaupassa toimi Petteri Koponen, joka myös kertoi oman pelipaitansa historiasta. Huutoja tuli erittäin aktiivisesti ja huutokauppa kokonaisuudessaan oli menestys. Huutokaupan tuloksena oli yhteensä 4.750 euroa, joka käytetään kokonaisuudessaan Tapiolan Hongan vähävaraisten lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen.  

Tapiolan Honka myöntää harrastustukea (kausimaksuhelpotuksia ja muita korisharrastuksen kuluhelpotuksia) vuosittain kymmenien tuhansien eurojen edestä. Helpotushakemusten määrä on kasvussa ja entisten Honkapelaajien Sasun ja Petterin sekä Ilari Seppälän ja Lauri Markkasen lahjoittamien pelipaitojen huutokauppatuotto oli erittäin tervetullut lisätulo kattamaan avustusten kuluja. 

Tapiolan Honka kiittää pelipaitojen lahjoittajia sekä tietenkin paidat itselleen huutaneita henkilöitä!

Kuvat: Samira Lee

Lauri Markkasen pelipaidan huusi itselleen Riku Piipari.

Sasu Salinin pelipaidan huutanut Kalle Ristola
Ilari Seppälän pelipaidan huutanut Marko Toivonen / Grano Diesel
Petteri Koposen pelipaidan huutanut Marko Toivonen / Grano Diesel