TALLINK TAPIOLAN HONGAN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Tapiolan Honka ry ja Tallink Silja Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on kehittää entisestään Tapiolan Hongan laadukasta koripallotoimintaa ja luoda uusia edellytyksiä seuran juniorivalmennukselle sekä edustusjoukkueiden toiminnalle.

Tallink Silja ja Tapiolan Honka molemmat painottavat toiminnassaan perhekeskeisyyttä, perheiden yhdessäoloa ja yhteistyösopimuksen yhtenä tavoitteena onkin suunnitella yhdessä uusia erilaisia tapoja liikuttaa perheitä sekä järjestää erilaisia perhetapahtumia.

Sopimuksen myötä muuttuu myös EHBT –turnauksen nimi. Jatkossa Tapiolan Hongan ja EBT:n yhdessä järjestämä Suomen suurin juniorikoripalloturnaus tullaan tuntemaan Tallink Tournamentin nimellä.

Tallink Siljan varatoimitusjohtaja Pasi Näkin mielestä tuleva ”Tallink Tournament” on hieno junioritapahtuma, jossa espoolaiset koripalloseurat tekevät toimivaa yhteistyötä junioriurheilussa.

  • On hienoa olla mukana isossa koripalloturnauksessa, johon voivat osallistua kilpailullista menestystä hakevat joukkueet sekä myös rennommalla fiiliksellä mukaan tulevat fun-sarjan joukkueet. Tapiolan Hongan toiminta on muutenkin arvoillemme sopivaa, sillä seura tarjoaa tasapuolisesti mahdollisuuden harrastukseen sekä tytöille että pojille kaikissa ikäluokissa. Tallink Siljalle on tärkeää, että lapset ja nuoret voivat harrastaa kaikilla tasoilla oman mieltymyksensä mukaan, toteaa Pasi Näkki.

Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund on mielissään syntyneestä yhteistyösopimuksesta.

  • Tapiolan Hongan joukkueet matkustavat paljon pelimatkoille sekä Ruotsiin että Viroon ja olemme jo aiemmin suosineet matkustamisessa Tallink Siljaa, jonka palvelut ovat olleet meille juuri sopivia, erittäin toimivia ja luotettavia. Siksi onkin hienoa, että Tallink Silja halusi laajentaa yhteistyötä ja odotan innolla erilaisia toimintamuotoja mitä yhteistyömme tuo tullessaan, Anne Eklund kertoo.

LISÄTIEDOT:
Tallink Silja Oy, varatoimitusjohtaja Pasi Näkki, 0507731348, pasi.nakki@tallinksilja.com
Tapiolan Honka ry, toiminnanjohtaja Anne Eklund, 0503449608, anne.eklund@tapiolanhonka.fi

***
Tallink Silja Oy on osa AS Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiön laivat liikennöivät Suomesta Tallink-brändin alla Helsingistä Tallinnaan ja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 500 ja merellä noin 1000 henkilöä. AS Tallink Grupp on listattu Tallinnan pörssissä.
www.tallinksilja.fi
www.tallink.com