Supermikrorieha

Supermikroriehassa huikeita onnistumisia ja liikunnan riemua

IMG_9164_2Tapiolan Honka järjesti jokavuotiseen tapaan seuran pienimmille junioreille Supermikroriehaturnauksen Summahallilla lauantaina 12.12. Mukana oli tällä kertaa 16 joukkuetta, Hongan poikien ja tyttöjen lisäksi mukana oli joukkueita LePystä ja Klaukkalan NMKY:sta.

Turnaus sujui kaikin puolin hienosti. Summahallin Microsoft-kenttä muuntui toimivaksi kolmen kentän kokonaisuudeksi, johon mahtui myös mukavasti vanhempia, isovanhempia ja muita faneja katsomaan pelejä. Turnauksen toimitsija- ja erotuomaritehtävistä vastasivat Hongan omat C- ja B-juniorit, jotka suoriutuivat loistavasti. Todella hienoa seuratyötä Hongan omilta junioreilta!

Itse otteluissa nähtiin paljon innokkaita lapsia ja upeita suorituksia. Monelle lapsista ottelut olivat korisuran ensimmäiset ja monta ensimmäistä koriakin nähtiin, kuten myös hienoja syöttöjä sekä tiukkaa oman pelaajan puolustusta (välillä myös oman joukkueen hyökätessä). Ja tuuletukset olivat luonnollisesti aivan ilmiömäisiä!

Otteluiden päätyttyä jokainen joukkue sai ansaitut mitalit ja hymy oli kaikilla korvissa.

Iso kiitos mukana olleille joukkueille sekä etenkin erotuomareille ja toimitsijoille, joita ilman turnausta ei olisi voitu toteuttaa.

IMG_1597Seuraava supermikroriehaturnaus järjestetään taas viimeistään ensi vuoden joulukuussa!

Osallistuneet joukkueet:

Honka P09/10 Haukat
Honka P09/10 Harmaakarhut
Honka P09/10 Herhiläiset
Honka P08 Kelo
Honka P08 Mänty
Honka P08 Petäjä
Honka T08/10 Viherä
Honka T08/10 Valkoinen
KlaNMKY 09 Lila
KlaNMKY 09 Keltainen
LePy P09 Sininen
LePy P09 Oranssi
LePy P08 Sininen
LePy P08 Oranssi
LePy T08 Sininen
LePy T08 Oranssi

IMG_9151_2

IMG_9099_2