Matias Rissaselle jatkosopimus Hongan miesten joukkueeseen

Parhaillaan armeijan harmaissa kesäänsä viettävä honkalaiskasvatti Matias Rissanen, 21, jatkaa kaudella 2023-24 Tapiolan Hongassa. 200-senttinen Rissanen lähtee taistelemaan nuoresta iästään huolimatta jo toisesta liiganoususta Hongan miesten joukkueen kanssa.

Päävalmentaja Aapo Heinonen: ”Matiaksen koko arvo joukkueelle ei aina näy suoraan pisteissä tai levypalloissa. Erinomaisella sijoittumisella sekä pelinluvulla hän löytää itsensä oikeisiin paikkoihin ja helpottaa merkittävästi muiden pelaamista. Uskon, että edellisen kauden johtava rooli 1B divisioonassa ja arvokkaat kokemukset Korisliigasta, ovat antaneet Matiakselle riittävästi itseluottamusta nousta yhdeksi divari A:n parhaista pelaajista.”

Rissasen viime kauteen kuului ensimmäisten korisliigakokemusten lisäksi Hongan ja Leppävaaran Pyrinnön yhteistyöjoukkueessa 1B divarin ottelut. Divarissa Rissanen pelasi keskimäärin 25,5 minuuttia ottelua kohden 11,4 pisteen, 4,9 levypallon 2,2 syötön keskiarvolla. Tulevalla kaudella Hongan miehissä on luvassa rutkasti vastuuta pelikentällä kokemuksen kasvettua.

”Kesä kuluu tosiaan Santahaminassa urheilukoulussa ja tavoitteena on harjoittelun yhdistäminen siihen niin hyvin kuin mahdollista. Täällä se on onneksi mahdollistettu hienosti” Rissanen kommentoi.

”Viime kaudesta jäi käteen arvokasta liigakokemusta sekä aiempaa parempi käsitys oman harjoittelun laadun asettamisesta. Ensi kauteen lähden hyvällä fiiliksellä. Tavoitteena on monipuolistaa omaa pelaamista, olla aktiivisempi ja haastaa korille rohkeammin.”

Tapiolan Hongan kausikortit ovat jo myynnissä. Samalla kausikortilla näet Hongan naisten Korisliigan sekä miesten 1A-divarin kotiottelut! Kesäkuun loppuun asti voit hankkia kausikorttisi etuhintaan. Lue lisää kausikorteista ja tilaa omasi lippu.fi verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Kuvat: Samira Lee