Kahden kotipelin viikonloppu Korisliigoissa

Tänä viikonloppuna nautitaan Korisliigasta tuplana kotikentällä Tapiolan urheiluhallilla. Viikonlopun starttaa miesten perjantaipeli, jossa saadaan vieraita Salosta. Naiset jatkaa lauantaina vastassaan Vimpeli.

Coach Heinonen: ”Pelaaminen parantuu jatkuvasti ja nyt toivottavasti saadaan käännettyä otteluita jo voitoksi. Se vaatii laadukasta suorittamista koko pelin ajan. Sarjataulukko ei kerro koko totuutta Vilppaan vaarallisuudesta ja haasteita valmistautumiseen lisää heidän uuden vahvistuksensa mahdollinen ensimmäinen peli.”

Coach Nyholm: ”Hienoa päästä kotisaliin! Vimpelillä on kasassa tänäkin vuonna mielenkiintoinen joukkue. Kaksi erinomaista vahvistusta täydennettynä laadukkailla kotimaisilla pelaajilla. Ottelun temmon määrittäminen on meille avainasia. Meidän tulee onnistua joukkueena pysäyttämään Vimpelin yksilöt.”

Nostetaan jälleen yhdessä kotimökin tunnelma kattoon ja lietsotaan honkalaisjoukkueet voittoihin!

𝐋𝐢𝐩𝐮𝐭 𝐞𝐧𝐧𝐚𝐤𝐤𝐨𝐨𝐧: www.lippu.fi/tapiolan-honka (Ei lipunmyyntiä ovilla) Hongan juniorit katsomoon ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan. Lipun voi käydä ostamassa myös lähimmältä R-kioskilta tai muista lippu.fi-myyntipisteistä, kuten Ainoan Stockalta.