Hotel Matts-yhteistyö takaa honkalaisvahvistukselle mahdollisuuden keskittyä ammattiurheilijan elämään

Koripalloseura Tapiolan Hongan miesten edustusjoukkueessa pelaa kaudella 2021-22 kaksi amerikkalaisvahvistusta. 23-vuotias takakentän pelaaja Devin Whitfield liittyi joukkueeseen kesken kauden helmikuussa auttamaan joukkuetta kevään kovimmissa peleissä. Uuden hotelliyhteistyön kautta Whitfieldille löydettiin asuinpaikka Espoosta ongelmitta. Ensimmäistä ammattilaiskauttaan Euroopassa pelaava Whitfield muutti Hotel Mattsin viihtyisään huoneistoon.

Espoo on monipuolinen kaupunkikohde urheilijoille. Hotel Matts sijaitsee keskeisellä sijainnilla, urheilukeskusten lähettyvillä ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Hotellin viihtyisät huoneistot soveltuvat hyvin urheilijoiden tarpeisiin. Huoneistoista löytyy keittiö ruoanlaittovälineillä, jossa urheilija säilyttää ja laittaa tarvittavat eväät. Huoneistoissa on myös pyykinpesukone ja kuivausrumpu, joissa voi pestä ja kuivata urheiluvaatteet treenin jälkeen. Ravintola Freja tarjoaa terveelliset ja maittavat ruoat urheilijan päivään. Monipuolisesta aamiaispöydästä löytää kaiken, mitä tarvitsee hyvän pelipäivän aloitukseen.

”Olen viihtynyt Mattsissa erinomaisesti. Asuessani täällä saan keskittyä täysin ammattiurheilijan elämään. Liikkuminen Honkahallille Tapiolan urheilupuistoon on metrolla todella helppoa ja viereisestä kauppakeskuksesta löytyy ihan kaikkea. Huoneistoni on kotoisa, siisti ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen. Saan pestyä treenivaatteet ja kokattua pienessä keittiössäni. Täällä on myös rauhallista, hyvä uni on urheilijalle tärkeää” kertoo Whitfield hymyillen.

Tapiolan Honka on tyytyväinen Hotel Mattsin kanssa tehtävään yhteistyöhön, joka mahdollistaa nuoren amerikkalaispelaajan kotiutumisen Suomeen ja Honkaan. Alabamasta saapuneelle pelaajalle Suomen talvi on jo itsessään suuri muutos tavalliseen ja majoituksen merkitys täällä viihtymiselle on suuri. Hotel Mattsissa majoitetaan myös Tapiolan Hongan järjestämiin turnauksiin saapuvia joukkueita.

”Suosittelen kaikille Espoolaisille urheiluseuroille Hotel Mattsia yhtenä majoitusvaihtoehtona turnauksiin tai kilpailuihin. Huonevaihtoehtojen monipuolisuus ja hotellin erinomainen sijainti takaavat toimivan majoituksen isoillekin ryhmille”, kertoo seuran toiminnanjohtaja Anne Eklund.

”Hotel Matts tukee mielellään paikallisen urheiluseuran, Tapiolan Hongan, tavoitteita ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on edistää päämäärätietoista ja vastuuntuntoista suomalaista koripalloa.” Kassiopeia Hotels & Restaurantsin toimitusjohtaja Reija Taiha lisää.

Tutustu Hotel Mattsin urheilijoille sopiviin majoituspalveluihin TÄÄLLÄ. Dreams for Sport Lovers.