Honka Summer Camp’23 eli kesän vauhdikkain viikko täytti Honkahallin

Kesälomakausi starttasi honkalaisjunioreiden kesäloman perinteisin menoin kun Honka Summer Camp käynnistyi heti maanantaina 5.6. Honkahallilla ja sen ympäristössä. Tänä vuonna leiri oli suunnattu 2010-2017 syntyneille junioreille. Menoa ja meininkiä ei taaskaan leiriviikosta puuttunut, kun 215 leiriläistä temmelsi Tapiolan urheilupuistossa valmentajien, ohjaajien ja leiritätien kanssa.

Honka Summer Camp on paitsi paljon korisoppia viiteen päivään seuran ammattivalmentajien ja nuorten apuvalmentajien kanssa, myös paljon uusia kavereita eri ikäluokista joita moikata hallin käytävillä kauden tulevaisuudessa. Koriksen lisäksi leiriin kuului jälleen paljon muutakin liikunnallista tekemistä pihapeleistä ja -leikeistä kisailuihin, pesäpalloa, futista, lippupalloa, ultimatea sekä paljon muuta.

Leirin aikana saatiin nauttia huikeasta auringonpaisteesta ja helteisten päivien huipennuksena perjantai käytettiin odotetusti vesisotahillumiseen Honkahallin parkkipaikalla. Mikä muka olisi parempaa kuin päästä kastelemaan leiriohjaajat kunnolla? Päätöspäivän lopuksi keräännyttiin Honkahallin katsomoon leirijuhlallisuuksia varten. Raikuvien kannustusten saattelemana kisattiin Hotspot- ja vaparifinaalit joihin oli päässyt torstaisten karsintojen kautta. Sitten pelattiin All Stars-pelit joihin saatiin mukaan arvovieraat, eli Susijengin Edon Maxhuni sekä Micke Jantunen. Team Maxhuni ja Team Jantunen kamppaili tasaväkisesti, tip offista loppusummeriin, ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 22-22. Palkitsemisiakaan ei unohdettu. Jokaisesta leiriryhmästä palkittiin ryhmän Ilopilleri sekä Kovin harjoittelija.

Hotspot-heittokisan finalistit.
Vaparikisan finalistit.
Leiriryhmien ilopillerit
Leiriryhmien kovimmat harjoittelijat. Leirin kuninkaaksi ja kuningattareksi valittiin Arttu ja Iiris.
Team Jantunen
Team Maxhuni

Kiitos iloisesta leiriviikosta jokaiselle osallistujalle, koutsille, valmentajalle ja avustajalle. Kyllä oli taas mahtava startti kesälle!