FootBalance jatkaa Hongan naisten pääyhteistyökumppanina

Tapiolan Honka ja FootBalance ovat uusineet viime kauden kumppanuussopimuksensa myös alkavalle kaudelle 201819. FootBalance toimii Hongan naisten korisliigajoukkueen pääyhteistyökumppanina ja tukee koko kasvattajaseuran toimintaa.  

”Olen erittäin iloinen siitä, että saamme jatkumoa viime kaudella alkaneelle hedelmälliselle yhteistyölle. Kumppanuudet ovat meidän kokoiselle, ammattimaiselle kasvattajaseuralle elinehto. FootBalancen urheilijoiden hyvinvointia lisäämään pyrkivä konsepti sopii erinomaisesti tukemaan Hongan toimintaa. Se, että FootBalancella halutaan olla edelleen vahvasti mukana liputtamassa naisten huippu-urheilun puolesta, lämmittää erityisesti mieltä”, Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund kommentoi. 

Menneellä kaudella 2017–18 FootBalance nähtiin vahvasti mukana naisten edustusjoukkueiden otteluissa. Naisten huippu-urheilun tunnettuuden lisäämiseen ja naisten Korisliigan yleisöennätykseen pyrkinyt tapahtuma Unelma-ottelu oli FootBalancen nimikkotapahtuma. Alkavalla kaudella 2018–19 yritys tulee näkymään honkalaisten arjessa entistä vahvemmin, sillä Honkahallille avatussa fysioterapiaan erikoistuneessa RecoveryRoomissa pääsee nyt myös FootBalancen jalka-analyysiin. Samalla pelaajalle voidaan muotoilla yksilölliset ja laadukkaat FootBalance-pohjalliset niin pelikentille kuin arkikäyttöön. Myös Unelma-ottelu nähdään alkavalla kaudella uudelleen. Ensimmäisellä kerralla tapahtuma oli menestyksekäs ja meininki katsomossa mahtava, vaikka yleisöennätys jäikin vielä saavuttamatta. 

”Viime vuoden kokemukset yhteistyöstä Tapiolan Hongan kanssa olivat niin positiiviset, että päätimme jatkaa naisten joukkueen pääyhteistyökumppanina myös kaudella 2018–19. Naisurheilun tukeminen on yksi fokusalueistamme, ja haluamme olla vahvasti mukana myös junioritoiminnassa. Konseptimme laajentuminen pohjallisista OS1st-kompressio- ja tukituotteisiin mahdollistaa Hongan jäsenille entistä laajemman tuotevalikoiman vammojen ennaltaehkäisyyn. Näin autamme Hongan junioreita sekä aikuispelaajia pysymään terveempänä talven kovan harjoittelun ja pelirytmin keskellä”, FootBalancen toimitusjohtaja Klaus Rauhansalo toteaa. 

Hongan naisten Sidney Cook, Alexyz Vaioletama, Jemina Airaksinen ja Kaisa Kuisma kävivät tutustumassa FootBalancen toimintaan. Naiset pääsivät jalka-analyysiin ja heille muotoiltiin omat yksilölliset pohjalliset. Seuraavat Hongan naisten pelaajat pääsevät jalka-analyysiin RecoveryRoom Honkahallilla.

FootBalancen on perustanut vuonna 2003 fysioterapeutti ja innovaattori, Erkki Hakkala. Hänen visionaan oli kehittää yksilöllisesti muotoiltavat, korkealaatuiset mutta kaikkien saatavissa olevat pohjalliset, jotka parantavat jalkojen terveyttä ja vähentävät jalkakipuja. FootBalancen innovatiivinen konsepti – perusteellinen jalka-analyysi ja paikan päällä myymälässä yksilöllisesti muotoiltavat pohjalliset – on herättänyt paljon kiinnostusta maailmanlaajuisesti. Vuonna 2007 tapahtuneen lanseerauksen jälkeen FootBalance on kasvanut kotimaisesta yrityksestä kansainväliseksi tekijäksi, jonka pohjallisia myydään tällä hetkellä yli 50 maassa, 1 500 urheiluliikkeessä ja fysioterapiaklinikalla.

Hongan naisten edustusjoukkueen kausi käynnistyy kotona Tapiolan liikuntahallilla sunnuntaina 7.10., kun vastaan astelee paikallisvastus HBA. Pallo nousee ilmaan klo 14.00. Ota kätevästi talteen koko syyskauden otteluohjelma alla olevasta kuvasta.

Tervetuloa seuraamaan Tapiolan Hongan naisten joukkueen otteita pelikentillä! Hankkimalla kausikortin näet kaikki Hongan naisten ja miesten runkosarjan kotiottelut, sekä tuet honkalaista kasvatustyötä junioreista aikuisten huippusarjoihin asti. Tilaa kausikorttisi edulliseen 65 euron hintaan nyt, ja saat kaupan päälle fanituotteita. Hanki omasi TÄÄLTÄ