Honkasydän

Hankkimalla ensi kauden kausikortin tai liittymällä seuran kannatusjäseneksi olet mukana takaamassa Tapiolan Hongan ja Honkahallin toiminnan jatkumisen poikkeusolojen jälkeen.

Suomen koripallosarjat keskeytettiin COVID-19 koronavirusepidemian vuoksi 12.3.2020. Samalla Tapiolan Honka keskeytti kaiken ottelu- ja harjoitustoimintansa tartuntataudin leviämisen hidastamiseksi, näin ollen myös kaikki toiminta Honkahallissa pysäytettiin. Myöhemmin Suomen Koripalloliitto saattoi päätökseen koripallon kaiken sarjatoiminnan, mukaan lukien naisten ja miesten Korisliigat sekä divisioonat kuluvan kauden osalta.

Ratkaisut olivat välttämättömiä ja linjassa Suomen hallituksen ohjeistuksien kanssa. Terveys edellä!

Toiminnan keskeytys toistaiseksi toi Tapiolan Hongalle ja Honkahallille suuria taloudellisia haasteita. Näihin haasteisiin voimme vastata yhdessä, yhteisönä. Kausikortteja ja kannatusjäsenyyksiä onkin jo hankittu upeasti!

Voit tukea Tapiolan Honkaa ja auttaa Honkahallin toiminnan jatkumisessa poikkeusolojen jälkeen hankkimalla Hongan kausikortin edustusjoukkueiden otteluihin kaudelle 2020-21 tai liittymällä kannatusjäseneksi.

  • Tapiolan Hongan kausikortti 2020-21 hinta 100€ 
    Sisältää kaikki Hongan naisten ja miesten joukkueiden runkosarjan kotiottelut.
  • Tapiolan Hongan kannatusjäsenyys 2019-20 hinta 500€
    Sisältää Tapiolan Hongan kausikortin kaudelle 2020-21.

Tapiolan Honka ohjaa jokaisesta ostetusta kausikortista ja kannatusjäsenyydestä 20 euroa vähävaraisten perheiden kausimaksuhuojennuksiin, myös tätä tukea tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

#Honkasydän-yrityspaketti sisältää:

• Yrityksen logon tapiolanhonka.fi-etusivulle
• Maininnan tuesta seuran sosiaalisen median kanavilla
• Kutsun seuraavaan Tapiolan Honka YHDESSÄ-kumppaniverkoston tapahtumaan syksyllä 2020
• Valinnaisen fanituotteen

Hinta: 1000€

Lisätiedot ja yrityspakettien myynti: sonja.herrala@tapiolanhonka.fi / 045-1751474

Kiitos, että olet mukana talkoissa Honkahallin, Tapiolan Hongan ja espoolaisen koripalloperheen puolesta - meissä kaikissa sykkii #Honkasydän!

Tilataksesi kausikortin tai liittyäksesi kannatusjäseneksi, täytä lomake. Tapiolan Honka ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Tietosuojaselosteeseemme voit tutustua täällä. 

Nimi

Sähköposti

Katuosoite

Puhelinnumero

Tukimuoto
Tilaan kausikortin / -kortteja (á 100 EUR)Liityn kannatusjäseneksi (500 EUR)

Kausikorttien määrä (merkitse tähän tilaamiesi kausikorttien määrä)

 

 

 

TAPIOLAN HONKA