Yhteistyökumppanimme Rainmaker tarjoaa töitä – sponsorisumma Hongan junioritoimintaan kasvaa jokaisesta palkkauksesta

Syksyllä 2019 Tapiolan Honka haki Rainmakerilta sponsorointia innostavalla videolla, jossa koripalloilivat edustusjoukkueiden pelaajat Chelsea Waters,  Ville Wuorenjuuri ja T08-joukkue sekä Unified-pelaajia. Honka voitti iloisella ”Make it rain”-teemoitetulla videollaan junioritoiminnalleen uuden sponsorin. Rainmaker on vieraillut sittemmin Honkahallilla ja nyt yhteistyötä syvennetään. Nyt voit hakea töitä Rainmakerin kautta tai vinkata aiheesta kaverille – jokaisesta palkkauksesta sponsorisumma Tapiolan Hongan junioritoimintaan kasvaa!

”Olemme olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään” Rainmakerin nettisivuilla kerrotaan. Yrityksen kautta työllistyy erityisesti valtava määrä nuoria vuosittain. Nyt Rainmaker tarjoaa mahdollisuuden hakea töitä Tapiolan Hongan oman linkin kautta ja jokaisesta palkkaukseen johtaneesta hakemuksesta, yrityksen tuki Hongan junioritoimintaan kasvaa. Tarjolla on monenlaisia töitä keikkatöistä vakituisiin paikkoihin sekä runsaasti kesätyöpaikkoja.

TÄYTÄ TYÖPAIKKAHAKEMUKSESI TÄÄLLÄ.

Työ on elämää varten, ei toisinpäin

”Tarjoamme työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin: siihen, jossa jonkun isomman urahaaveen toteuttaminen edellyttää kokemuksen kerryttämistä, siihen, jossa tarvitaan ensisijaisesti rahaa, ja myös siihen, jossa työtä haetaan – no, koska ihmisellä nyt pitää joku työ olla. Eivätkä nämä tilanteet katso ikää, eivätkä edes elämäntilannetta” Rainmakerilta kerrotaan.

”Työelämäpuheessa on tarpeeksi paineita ilman, että me osaltamme luomme niitä puhumalla näköalapaikoista ja unelmaduuneista. Uskomme, että työllä on välinearvo erilaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työn merkityksellisyys syntyy yhdelle yhdestä ja toiselle toisesta asiasta. Meillä on tilaa yksilöllisille tarinoille.”

Muutama esimerkki nyt heti avoinna olevista työpaikoista Espoossa ja lähialueilla:

Sushitake, Espoo
Etsimme nyt useita henkilöitä asiakaspalvelijan tehtävään Sushi Takelle, täysin uuteen ja koko Suomen kattavaan sushipalveluun ruokakauppojen sisällä. Asiakaspalvelijana tulet työskentelemään Rainmakerin riveissä ja Sushi Taken väreissä. Työ pitää sisällään tällaisia tehtäviä:
– tuotteista kertominen ja niiden promoaminen
– esivalmistelutehtävät sushikokin apuna
– työpisteen siisteydestä huolehtiminen

Onnistuaksesi tässä tehtävässä et tarvitse muuta kuin toimeliasta asennetta, sillä me annamme sinulle kaikki muut onnistumisen työkalut perehdytyksestä jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen.

Työtä tehdään ma-su klo 7.30-21.00 välillä, neljässä vuorossa.  Työtä on mahdollista tehdä koko- tai osa-aikaisesti tilanteestasi riippuen. Palkka määräytyy MaRa tes:in mukaan.

Myyjä Moi mobiilille, Espoo
Suomen nokkelinta myyntityötä Moi mobiililla. Moi on uudenlainen asiakkaiden toiveista rakennettu palveluoperaattori, jossa pääsee uudistamaan koko toimialaa ja helpottamaan ihmisten arkea.

Työ on Moin simmien eli liittymien myyntiä Moin myyntipisteellä. Myyjänä kohtaat ihmisiä ja luot kestäviä asiakassuhteita Moille. Työ on palkitsevaa, jossa oma halu onnistua sekä työn tekeminen pilke silmäkulmassa auttavat onnistumaan ja hyvän palkan.

Työntekijöille annamme syvällisen valmennuksen ja jatkuvan tuen työssä onnistumiselle. Siksi aiempi myyntikokemus ei ole välttämätön. Moilla oppiminen myös palkitaan kannustavalla palkkamallilla sekä erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla. Työaika: 20-40h/vko. Palkka: 10€/h + provisiot.

Myyntineuvottelija Fortumin tele-tiimiin, Helsinki Lauttasaari
Etsimme nyt uusia myyjiä liittymään joukkoomme. Tule mukaan luomaan Fortumin asiakkaiden arjesta ympäristöystävällisempää ja näin myös parempaa. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, tai tältä toimialalta, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Tarjoamme sinulle jatkuvan myyntikoulutuksen ja mahtavan työporukan, jonka kanssa tehdään tiiminä tulosta.

Työaika: 18-30h/vko. Palkka: 12€/h + provisio

Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään 20-25h / vko (Pääkaupunkiseutu; Kamppi, Forum, Itis, Redi, Tripla, Jumbo, Sello, Iso Omena)
CHANGE Lingerien Helsingin, Espoon ja Vantaan myymälöihin haetaan nyt myyjiä. Changen myyjät motivoituvat myynnistä, vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä, sekä ovat syvästi innostuneita asiakastyöstä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta.

Haemme tiimiimme sitoutuneita tekijöitä pitkiin työsuhteisiin 20h/vko sekä 25h/vko sopimuksilla. Meillä ei ole kausityömahdollisuutta. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES. Työ alkaa helmikuun aikana.

Joko innostuit?
TÄYTÄ TYÖPAIKKAHAKEMUKSESI TÄÄLLÄ