Yhteistyökumppani FootBalance mukana auttamassa SM-hopeaa voittanutta Hongan U16 tyttöjoukkuetta

Tapiolan Hongan WU16 SM-hopeaa juuri voittaneen joukkueen pelaajat saivat seuran yhteistyökumppani Footbalancelta kokeiluun suorituskykyä parantavat FootBalancen yksilölliset pohjalliset. Jo useiden kausien aikana Hongan edustusjoukkueet ovat tehostaneet harjoitteluaan käyttämällä yksilöllisesti muovautuvia pohjallisia. Paljon harjoittelevien junioreiden vaivojen sekä rasitusvammojen ennaltaehkäisy on keskeisessä osassa, jotta kehittyminen on maksimaalista. Tärkeimpänä yksilölliset pohjalliset parantaa virheasentoja ja näin alentaa riskiä loukkaantumisiin.

Muotoutuvat pohjalliset niin tukee kuin korjaa urheilijan asentoa jaloista hartioihin. Koripallon nopeat juoksupyrähdykset, käännökset ja hypyt ovat kuluttavia sekä kehoa rasittavia.

Hongan miesten joukkueen korisliiganousussa FootBalancen pohjalliset olivat myös tärkeässä roolissa. Carl Lindbom on käyttänyt pohjallisia vuosikausia ja hänelle pohjalliset ovat kenkiin täydellinen lisä, joka takaa yksilöllisen tuen ja tehokkaan iskunvaimennuksen. ”Kun minun kokoisen pelaajan jalat pääsevät tekemään töitä optimaalisessa asennossa, oikeat lihakset aktivoituvat ja suorituskyky paranee. Samalla yksilölliset pohjalliset auttavat pysymään mahdollisimman paljon loukkaantumatta ja pelikunnossa ja se on ollut todella tärkeä asia”, kertoo Calle.

FootBalancen ilmaisen jalka-analyysipalvelun ja tuotteet löydät kaikista Suomen Intersporteista. Yksilöllisiä tarpeita tukevat pohjalliset ovat mainio lisä kaikille liikkujille, niin juniori- kuin aikuispelaajille.