WSOY ja Tapiolan Honka käynnistävät yhdessä lukupiirin

Tapiolan Honka käynnistää yhdessä Suomen suurimpiin kirjakustantajiin kuuluvan WSOY:n kanssa yhteistyön, jonka keskeisin ajatus on jakaa ja levittää lukemisen ilosanomaa. 

Yhteistyön keulakuvaksi muodostuu Honka-lukupiiri, jonka miesten ja naisten edustusjoukkueet aloittavat yhdessä. Joka kuukausi pelaajat valitsevat itselleen yhteisen mieluisan kirjan luettavaksi, josta he jakavat ajatuksiaan Hongan some-kanavilla. 

Miesten ja naisten edustusjoukkuelaiset ja tuoreet lukupiiriläiset Eetu Villa ja Sandra Karsten puhkuvat intoa yhteistyön aloituksen johdosta. 

“Honka-lukupiiristä tulee todella siisti juttu! Lukeminen on muodostunut hyvin tärkeäksi osaksi omaa arkeani ja on mahtavaa päästä jakamaan sen tuomia elämyksiä myös muiden honkalaisten kanssa”, kommentoi Villa. 

“Superhauskaa, että saadaan startattua Honkaan oma lukupiiri. Toivottavasti saadaan mahdollisimman monta honkalaista innostumaan lukemisesta”, jatkaa Karsten. 

Kerromme pian lisää kaikkien honkalaisten saamista lukupiirieduista! 

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja tuo kiinnostavimpia kirjoja niin Suomesta kuin maailmalta lukijoiden ulottuville. WSOY työskentelee pitääkseen kirjat ja lukemisen merkityksellisenä osana suomalaisten elämää sekä vaaliakseen kirjallista perintöään.