Wilesia Hardy tuo voimaa Hongan naisten korin alle

Tapiolan Hongan naisten Korisliiga-joukkue täydentyy. Seuraava sopimuspelaaja on monipuolinen ja vahva Wilesia Hardy. Kahden kauden ajan Vimpelin Vedossa ja sitä ennen neljä kautta Islannin pääsarjassa pelanneen Hardyn, sekä jo aiemmin joukkueeseen palanneen Heta Korpivaaran voi odottaa dominoivan kovana duona korinalustoja alkavalla kaudella.

Kahdeksan vuotta ammattilaisena pelannut, 29-vuotias Wilesia Hardy on vakuuttanut naisten Korisliigassa jo kahden kauden ajan. Toissakausi päättyi kesken valitettavaan loukkaantumiseen, mutta kaudelle 2016-17 Hardy uusi sopimuksensa ViVen kanssa ja palasi pelikentille hyvässä kunnossa. Hardy kirjasi kaudella 17,8 pisteen keskiarvon per ottelu, taisteli joukkueelleen lähes kymmenen levypalloa ottelua kohden ja syötti 5,6 kertaa. Raamikas, 182-senttinen nainen haluaa olla joukkueelleen iso apu ja roolimalli nuoremmille.

”Palasin pelikentille viime kaudella kuntoutuneena, mutta tällä kaudella aion olla entistäkin paremmassa kunnossa. Tahdon olla joukkueelleni iso apu, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä ja hyvä roolimalli nuoremmille pelaajille. Tavoitteena tietysti mahdollisimman paljon voittoja!” Hardy summaa ajatuksiaan alkavalle kaudelle.

”Olen päässyt aloittamaan harjoittelun joukkueen kanssa ja kaikki vaikuttaa hyvältä. Hongassa on paljon tuttuja pelaajia, joita vastaan olen pelannut viimeisen kahden kauden aikana. Meillä on hyvä joukkue, enkä näe mitään syytä, miksemme voisi taistella tällä kaudella paikasta Top 3:een.”

Millaisena pelaajana Hongan tuorein vahvistus näkee itsensä?

”Haluan taistella aina loppuun asti molemmissa päissä kenttää. Riistän palloja, ajan ja kamppailen levypalloista. Energisellä tekemisellä pääsee pitkälle” Hardy kuvailee, jättäen mainitsematta, että korinteko ja syöttäminen lienevät myös tilastojen valossa naisen ehdottomia vahvuusalueita.

Naisten Korisliigan kotiottelut kaudella 2017-18 pelataan Tapiolan urheiluhallilla ja sarja käynnistyy lokakuussa. Joukkueelle etsitään aktiivisesti yhteistyökumppaneita. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme mieluusti mitä kaikkea kumppanuus naisten edustusjoukkueen kanssa voi olla.

Lisätiedot naisten joukkueesta ja yhteistyösopimukset:
Sonja Herrala
Yhteisömanageri
Tapiolan Honka
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475