Vauhdikas startti kesälle – Summer Camp 2024

Aurinkoinen ja mitä vauhdikkain kesän aloitusviikko, Summer Camp’24, on nyt paketissa. Leiri oli tänä vuonna suunnattu 2011-2018 syntyneille junioreille. Hongan suosituin leiri esitti jälleen menoa ja meininkiä koko Honkahallille ja sen ympäristölle peräti 228 leiriläisen voimin. Valmentajat, leiriohjaajat ja -tädit pitivät satavarmasti huolta siitä, ettei leiriläisillä tylsää hetkeä ollut.

Päivät vierähtivät vauhdikkaasti kavereiden kanssa hauskojen aktiviteettien parissa, niin koriskentällä kuin sen ulkopuolella. Koristreeneissä uusien oppien lisäksi leiriläiset pääsivät kisailemaan toisiaan vastaan monilla eri osa-alueilla. Oheisharjoituksissa juostiin taas Tapiolan urheilupuiston niityt ja metsät läpi kirkonrotan, lipunryöstön, fudiksen, pesäpallon ja monien muiden pihaleikkien parissa.

Viimeinen leiripäivä huipentui taas viikon odotetuimpaan hetkeen, Summer Camp 2024 vesisotaan. Mikä sen parempaa, kuin päästä kastelemaan leiriohjaajat ja valmentajat? Lopuksi kaikki leiriläiset kokoontuivat leirin päätös ohjelmanumeroon kisojen ja palkitsemisien merkeissä. Kovan kannustuksen saattelemana kisattiin Hotspot- ja vaparifinaalit, joihin pelaajat olivat päässeet karsintojen kautta. Heittokisojen jälkeen pelattiin All Stars-ottelu, jossa pelasi vastakkain Team Kotti&Lehto ja Team Gonzalvez&Anttila. Mitä tasaisin sekä jännittävin ottelu päättyi Team Kotin&Lehdon voittoon lukemin 16-14. All Stars-pelin jälkeen jokaisesta leiriryhmästä palkittiin ryhmän tsemppari sekä kovin harjoittelija.

Hotspot-heittokisan finalistit
Vaparikisan finalistit
Leiriryhmien tsempparit
Leiriryhmien kovimmat harjoittelijat. Leirin kuninkaaksi ja kuningattareksi valittiin Maija ja Joel.
Team Kotti&Lehto
Team Gonzalvez&Anttila

Kiitos hupaisasta leiriviikosta jokaiselle osallistujalle, koutsille, valmentajalle ja avustajalle. Olipas mahtava startti kesälle!