Valmentajan terveiset joukkueesta ennen naisten kauden avausottelua

naiset2.10.2015

”Jokainen kausi on erilainen ja joukkueen uudistuessa pelillinen identiteetti pitää myös rakentaa joka vuosi uudestaan. Viime vuoden kollektiivista pelillistä pääomaa ei juuri ole, sillä strategiamme mukaisesti avainpelaajat uudistuivat ja uusia nuoria pelaajia liittyi mukaan ryhmään. Olemme valmistautuneet alkavaan kauteen 12 pelaajan harjoitusryhmällä syyskuun alusta lähtien, jolloin saimme viimeiset pelaajat mukaan nuorten maajoukkueista. Valmistautuminen on edennyt suunnitellusti ja olemme välttyneet isommilta loukkaantumisista, mutta koko ryhmällä olemme päässeet harjoittelemaan vasta kahdesti. Joukkuepelaamisen osalta olemme siten varsin alkutekijöissä. Harjoitusintoa kuitenkin riittää, sillä kauas on pitkä matka.

Joukkueen runko on rakennettu eteenpäin tähtäävien nuorten varaan. Nuoriso tarvitsee kuitenkin esikuvia. Hetaa ja Didia parempia johtohahmoja on vaikea kuvitella tähän joukkueeseen. He ovat pelillisesti sarjan parhaita pelaajia ja heillä on valtavasti kokemuksen ja kansainvälisyyden tuomaa näkemystä, josta muut pelaajat, valmennus ja seura voivat ammentaa. Nuorten pelaajiemme kehittymisen kannalta on myös erittäin tärkeää, että heillä on päivittäisharjoittelussa mahdollisuus haastaa maajoukkuetason pelaajia. Hyvää juniorityötä tekevän seuran kannaltakin tilanne on hieno, sillä nuorempien ikäluokkien pelaajilla on mahdollisuus seurata mm. Hetan ja Didin päivittäistä tekemistä Summahallilla ja Tapiolan Urheiluhallilla.

Tulevasta kaudesta, sarjasijoituksista ja  vastustajista on liian aikaista sanoa juuri mitään. Paljon riippuu joukkueiden onnistumisesta vahvistusmarkkinoilla ja terveystilanteesta kauden kuluessa. Itse yritämme keskittyä asioihin, joihin pystymme vaikuttamaan. Yksilötasolla jokaisen tavoitteena on vahvistaa omaa osaamistaan ja joukkuetasolla tavoittelemme yksilöiden osaamisten yhdistämistä siten, että lopputulos on enemmän, kuin osiensa summa. Osaamisen yhdistäminen onnistuu vain ja ainoastaan harjoittelun kautta.”

 Kimmo Kujansivu 
Päävalmentaja
Tapiolan Hongan edustusjoukkue Naisten Korisliigassa

Tervetuloa seuraamaan uudistuneen naisten joukkueen kauden avaavaa ottelua sunnuntaina klo 13.00  Tapiolan Urheiluhallille, vastassa Hyvinkään Ponteva. Liput ovelta 5€, kausikortin voit tilata osoitteesta kausikortti@tapiolanhonka.fi. Kausikortti Tapiolan Hongan jäsenille 20€, muille 80€. Samalla kortilla näet, sekä naisten korisliigan runkosarjan kotiottelut, että miesten Divari B kotiottelut.

MoominTapiolanHonkaInsta
Voit tukea joukkuetta myös ostamalla Muumi-tuotteita Moomin-nettikaupasta Jokaisesta ”tapiolanhonka” koodilla ostetusta tuotteesta saat -15% alennusta ja tuet samalla Hongan naisten joukkuetta. Tarjous voimassa lokakuun 2015 loppuun saakka.