Väkevä kanadalainen Malcolm Duvivier Hongan miesten ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus

Miesten edustusjoukkueen ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus on kanadalaissyntyinen Malcolm Duvivier, 27. Monipuolinen ja takakentällä viihtyvä Duvivier on pelannut yliopistovuosien jälkeen CEBL:ssä (Canadian Elite Basketball League). Tuleva kausi 2022-23 Korisliigassa on miehen ensimmäinen Euroopassa.

Hongan miesten päävalmentaja Aapo Heinonen povaa mielenkiintoisia hetkiä alkavaan kauteen, tuoreen vahvistuksen päästesssä pelikentälle:

”Halusimme löytää kakkospaikalle fyysisen pelaajan, joka pystyy tarvittaessa myös johtamaan peliä Valtterin huilatessa. Malcolm täyttää nämä vaatimukset erinomaisesti. Hänellä on mielenkiintoinen tausta. Yliopistossa vierellä on pelannut useampi tuleva NBA-pelaaja ja Kanadassa niin joukkuekaverina kuin vastustajina on ollut Korisliigassa erinomaista jälkeä tehneitä pelureita.”

”Keskustelu hänen kanssaan vain korosti tunnetta, joka pelejä katsoessa oli jäänyt mieleeni. Sopeutuvainen joukkuepelaaja, hyvä puolustaja ja tarvittaessa ratkaisuvoimainen heittäjä. Uskon että Malcolm tulee viihdyttämään yleisöä tulevalla kaudella” Heinonen tiivistää.

Yliopistouralla (Oregon State University & The University of Akron) Duvivier pelannut muun muassa Gary Paton II kanssa, joka voitti juuri NBA mestaruuden Golden State Warriorsin riveissä. Yliopistokausien jälkeen miehen liigana on ollut hyvätasoinen kesäsarja CEBL, jossa viime kesänä samassa joukkueessa pelasi Seagullsia edustanut Kenny Manigault. Fraser Valley Banditsin paidassa 186-senttinen Duvivier työskenteli 2021-22 kesäkaudella 10,9 pisteen, 4,0 levypallon ja 2,4 koriinjohtaneen syötön keskiarvolla.

Annetaan miehen itse kertoa lisää.

Millaisen pelaajan Tapiolan Hongan koriliigajoukkue saa nyt riveihinsä?

Olen pelaajana ennen kaikkea kamppailija, jokaisella pelin osa-alueella. Olen kilpailuhenkinen ja teen mitä vain voiton eteen. Haluan olla se, joka puolustaa vastustajan kovinta pelaajaa jokaisessa ottelussa. Hyökkäyspäässä olen aggressiivinen ja vahva ajoissa sekä hyvä heittäjä.

Ensimmäinen kausi Suomessa edessä. Millaisin odotuksin syksyllä alkavaan kauteen?

Tiedän, että Korisliiga on hyvin kilpailullinen sekä arvostettu liiga ja Tapiolan Honka sarjanousijajoukkue. Odotan sitä, että päästään nostamaan meidän joukkuetta askel kerrallaan liigan parhaiden joukkoon. Olen innoissani sopimuksesta ja ehdottomasti valmis työskentelemään sen eteen että meistä kasvaa kova kilpailija kauden aikana.

Koripallourani tuo minut nyt Kanadasta Suomeen, sillä nälkää riittää yhä kehittyä ammattilaisurallani. Jännittävä nähdä mitä tulevaisuus tuo, mutta nyt siis vuorossa ensimmäinen kauteni Suomessa!

Tapiolan Hongan kausikorttimyynti on käynnistynyt. Nyt voit hankkia oman runkosarjakausikortin lippu.fi-verkkokaupasta. Yhdellä kortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut! Tutustu kausikorttiin ja tilaa omasi TÄÄLTÄ.