Vahvasti kautensa aloittanut PeKa Hongan naisten vieraaksi

Tapiolan Hongan Naisten Korisliiga-joukkue on aloittanut kautensa komeasti kolmella vierasvoitolla. Honkalaisten käsittelyssä on kaatuneet Äänekosken Huima, Espoo Basket Team ja viimeisimpänä, hallitseva Suomen mestari Hyvinkään Ponteva. Nyt joukkue pääsee ensimmäistä kertaa alkaneella kaudella kotiyleisön eteen Tapiolan urheiluhallilla, kun vieraaksi saapuu dominoivia otteita alkukaudesta väläytellyt Peli-Karhut Kotkasta.

Hongan naiset kaatoi HyPo:n menneenä viikonloppuna vieraissa. Ottelu oli honkalaisten hallinnassa alusta loppuun ja päättyi lopulta peräti 20 pisteen erolla Hongan hyväksi. Alkukauden vahvuus on ehdottomasti jälleen laaja pelaajamateriaali ja tehokas yhteen hiileen puhaltaminen joukkueessa.

Hongan joukkueen nuorempaan kastiin kuuluva Pipsa Kahlos iloitsee joukkueensa tekemisestä ensimmäistä kotipeliä kohti mentäessä.

  • HyPo-ottelu oli meiltä pirteä esitys kaikkineen. Pelattiin hyvin joukkueena molemmissa päissä kenttää ja kamppailtiin kovaa levy- ja irtopalloista. Heta teki hienoa työtä Tuukkasta vastaan ja sitä kautta saimme tärkeitä stoppeja. Pääsimme juoksemaan kenttää ja pitämään kovaa tempoa yllä. Näitä samoja haetaan PeKa:n kohtaamiseen. Hienoa päästä pelaamaan kotihallille ensimmäistä kertaa tällä kaudella!

PeKa on niin ikään avannut kautensa kolmella voitolla. Avausottelussa kotkalaiset nuijivat pelikuntoaan hakevan HyPo:n murskalukemin ja on sittemmin voittanut kotonaan niin Kouvottaret kuin Forssan Alunkin. Vastakkain Tapiolan iltapäivässä asettuu siis kaksi sarjan kärkijoukkuetta.

Hongan päävalmentaja Kimmo Kujansivu tietää PeKa:n iskuvoiman ja ennakoi ottelusta kahden korintekovoimaisen joukkueen runsaskorista kamppailua.

  • PeKa:lla on kookas ja hyvin roolitettu joukkue, joka on ollut alkukaudesta melko ylivoimainen, vaikka onkin pelannut ilman parasta kotimaista scoraajaansa Anissa Poundsia. Molemmista joukkueista löytyy runsaasti korintekijöitä ja juoksuvoimaa, joten toivottavasti saamme nauttia ensimmäisessä kotiottelussamme runsaskorisesta pelistä.

Tule seuraamaan kahden taitavan joukkueen kohtaamista Tapiolan urheiluhallille tänään lauantaina 21.10 klo 14.00 alkaen. Liput ovelta 10 /5 €. Hongan juniorit otteluun ilmaiseksi mobiilikausikorteillaan. Päälle tietysti Hongan vihreää ja tunnelma kattoon! 

HUOM! Tapiolan urheilupuistossa poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä lauantaina. Lue lisää TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Ville Vuorinen