Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

SolidSport on neljän vuoden ajan ollut Koripalloliiton suosittelema suoratoistopalvelu, joka on toiminut nuorten maaotteluiden sekä seurojen tuottamien junioreiden sarjaotteluiden lähetysalustana. 

Jatkossa kaikki divisioonaottelut näkyvät torstaina 28.9. avatussa Koristv.fi-palvelussa.  

Katsojat voivat ostaa sarjakohtaisen kausikortin tai vaihtoehtoisesti yksittäisen ottelun. Kausikortin hankkijan pitää valita kannattamansa joukkue, jolloin kausikortin maksu tuloutetaan valitulle seuralle. Ottelukohtainen lippu tuloutetaan kotijoukkueelle. 

– Uuden palvelun myötä pystymme tarjoamaan divisioonaseuroille uudenlaista rahavirtaa katseluoikeuksista. On hienoa, että pystymme tarjoamaan jälleen katsojille jokaisen pääsarjan ottelun avausheitosta aina mestaruuden ratkeamiseen saakka, kommentoi Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm. 

– Korisliigat näkyvät jatkossakin monivuotisella sopimuksella Ruutu-palvelusta, jonne pääsee helposti jatkossa myös Koristv:n kautta, Westerholm taustoittaa.  

Sarjakohtaisen kausikortin hinta on 69 euroa, jolla näkee sarjan kaikki runkosarjaottelut. Yksittäisen runkosarjaottelun hinta on 6,90 euroa. Tutustu ja tilaa Koristv TÄÄLTÄ.

Miesten ja naisten divisioonat käynnistyvät lokakuun ensimmäisellä viikolla. Sarjojen mestarit ovat selvillä huhtikuun aikana.