UNELMA-ottelu nostaa espoolaisen naisten huippukoriksen parrasvaloihin

Lauantaina 2.12 klo 14.00 pelataan Naisten Korisliigan paikallisottelu: Tapiolan Honka vs. Espoo Basket Team. Ottelu on UNELMA-ottelu, jossa tavoitteena on nostaa menestyksekäs espoolainen naisten huippukoris parrasvaloihin. On myös asetettu kunnianhimoinen tavoite pelipäivälle – haluamme rikkoa Naisten Korisliigan runkosarjan katsojaennätyksen! 

Tapiolan Hongassa pidetään erityisen tärkeänä sitä, että kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus harrastaa koripalloa pienestä aikuiseksi, jopa korkeimmalle huipulle saakka. Honka on Suomen suurin koripallon kasvattajaseura, jonka jäsenmäärä on nyt vajaa 1300 henkeä. Jäsenistä yli 500 on naisia ja tyttöjä.

Hongan naisten edustuskoripallojoukkue on pelannut korkeimmalla sarjatasolla menestyksekkäästi vuosia. Viime kauden 2016-17 joukkue pelasi Espoo Unitedin katto-organisaation alla tiiviissä yhteistyössä kasvattajaseuran kanssa ja saalisti SM-hopeaa. Alkaneelle kaudelle joukkue siirtyi jälleen kasvattajaseuransa siipien alle ja on menestynyt erinomaisesti. Kaudella 2017-18 Hongan naiset on toistaiseksi voittanut seitsemästä liigaottelustaan kuusi. Joukkueen kokoonpanon kahdestatoista pelaajasta seitsemän on seuran omia kasvatteja.

UNELMA-ottelulla kerätään varoja naisten edustuskoripallon ja tyttökoriksen toimintaan. Edustusjoukkueen pyörittäminen kasvattajaseurassa Suomen korkeimmalla sarjatasolla ei ole halpaa, mutta erittäin arvokasta ja seuran arvojen mukaista toimintaa. Haluamme näyttää suurelle yleisölle, miten viihdyttävää koripallokatsomossa voi olla ja siksi asetimme ottelupäivälle kunnianhimoisen tavoitteen. UNELMA-ottelussa pyritään rikkomaan Naisten Korisliigan katsojaennätys. Ennätystä pitää toistaiseksi hallussaan Äänekosken Huima, jonka runkosarjan ottelua kaudella 2007-08 HoNSu:a vastaan seurasi paikan päällä 1020 katsojaa. Tavoite on siis asetettu 1021 katsojaan ja sen saavuttamiseksi tarvitaan jokaista, sillä alkukauden yleisökeskiarvo naisten otteluissa Tapiolan urheiluhallilla on kahden pelatun kotiottelun jälkeen 186 katsojaa per ottelu.

Nyt haluamme haastaa tapahtumaan urheilunystävät, yritykset ja yhteisöt!

Osta UNELMA-ottelun kannattajalippuja (á 20€). Tapahtuman koko tuotto käytetään lyhentämättömänä Tapiolan Hongan naisten joukkueen toiminnan, sekä tyttökoriksen kehittämisen hyväksi. Kannattajalippuja voi tilata ennakkoon tai käydä ostamassa yksittäisiä lippuja Honkahallin (Urheilupuistontie 2) kahviosta. Tapahtumapäivänä ovella myydään myös sekä kannattajalippuja että normaaleja pääsylippuja (á 10/5€). Kannattajalippuja myyvät myös edustusjoukkueen pelaajat sekä Hongan juniorijoukkueet.

Yritykset voivat hankkia kannattajalippuja asiakkailleen, työyhteisölleen tai lahjoittaa liput valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle.

Tapiolan Honka jakaa myös mieluusti yritysten hankkimia lippuja espoolaisille urheiluseuroille tai muille lasten- ja nuorten parissa toimiville yhteisöille. Jokainen tapahtumaa tukemaan lähtenyt yritys ja yhteisö on meille arvokas ja tarjoammekin sponsoroinnin vastineeksi näkyvyyttä niin tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa, kuin ottelutapahtumassa.

Tule mukaan toteuttamaan unelmia ja rikkomaan ennätyksiä yhdessä!

Lisätiedot, yhteistyösopimukset ja kannattajalippujen tilaukset:

Sonja Herrala
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi
045-1751475

Yhteisömanageri
Tapiolan Honka Ry

tai

toimisto@tapiolanhonka.fi

Kabinetti liukuovet sekä Roberts Coffee Tapiola ovat hankkineet kannattajalippuja UNELMA-otteluun. Näillä lipuilla kutsuimme yhdessä 40 Leppävaaran Pyrinnön koripallojunioria ja jalkapallon Suomen mestaruuden 2017 voittaneen FC Hongan naisten joukkueen seuraamaan jännittävää paikallisottelua 2.12.