Tyylikäs kumppaniseinä uudistaa Honkahallin ilmeen

Tapiolan Hongalle kumppanuudet yritysten ja yhteisöjen kanssa ovat arvokkaita ja seurassa halutaankin tarjota jatkuvasti uusia tapoja näkyä kasvattajaseuran arjessa. Honkahallilla kevään aikana vierailleet ovatkin jo nähneet komean kumppaniseinän, joka on uusin näkyvä hatunnosto kaikille Honka-perheen kumppaneille. 

Sponsorointi ja erilaiset kumppanuudet ovat Hongan kokoiselle, jatkuvasti kehittyvään, laadukkaaseen junioritoimintaan keskittyvälle kasvattajaseuralle elintärkeää. Tapiolan Hongan jäseniä on jo vajaa 1300 ja seuran toiminnan keskipiste on oma harjoitushalli Tapiolan urheilupuistossa. Honkahalli toimii kolmen kentän vahvuudella korkealla käyttöasteella. Honkahallilla vierailee vuosittain n.130 000 vierasta läheltä ja kaukaa.

Uusi kumppaniseinä ja Tapiolan Honka yhteistyökumppanina ovat herättäneet mukavasti kiinnostusta, mutta joukkoon mahtuu yhä, kertoo seuran yhteisömanageri Sonja Herrala:

”Ensinnä haluan esittää kiitoksen avusta Grano Dieselin suuntaan, jonka ammattitaitoisella avulla kumppaniseinä on uudistettu. Nyt Honkahallin suuret seinäpinta-alat näyttävät todella tyylikkäiltä seuran väreissä ja yhteistyökumppaneiden logot pääsevät arvoisilleen paikoille kaikkien nähtäväksi.”

”Hienosti on lähtenyt pitkäaikaisia sekä uudempia kumppaneita mukaan tukemaan seuran toimintaa, mutta ovet ovat auki yhä uusille yrityksille! Me haluamme, että honkalaista koripalloa sponsoroivat tahot voivat olla ylpeitä yhteistyöstä espoolaisen kasvatustyön, liikunnan ja huippu-urheilun eteen” Herrala jatkaa.

Honka on koripalloseura, mutta yhden lajin sisällä toiminta on varsin monipuolista. Toiminta alkaa alle kouluikäisten liikuntaryhmistä, joissa pienimmät liikkuvat ryhmissä ohjatusti vanhempien kanssa. Koripalloryhmät alkavat kouluikäisistä ja joka syksy seurassa tehdään aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa. Pienimmät koululaiset lähialueilta pääsevät vierailemaan Honkahallille koripallon näytetunneille Hongan ammattivalmentajien ohjauksessa ja palaute on ollut hienoa. Honkalaisten kotihallilla pelataan myös koulujen välisiä koristurnauksia ja Honka on mukana Espoon kaupungin Urhea-toiminnassa. Kotihallilla toimii myös liikunnallinen iltapäiväkerho, joka tuottaa ohjattua toimintaa alakoululaisille arki-iltapäivisin.

”Hongassa voi harrastaa koripalloa pienestä juniorista aikuiseksi asti, on omat tavoitteet sitten mukavassa harrastamisessa kavereiden kanssa tai lajin huipulla. Kehitysvammaisten Unified-koripallo sekä pyörätuolikoris kasvattavat myös suosiotaan jatkuvasti. Seuraa tukevissa yrityksissä voidaankin halutessaan valita, mille osa-alueelle sponsorointia erityisesti kohdennetaan” yhteisömanageri lisää.

Tavoitteena täyttää koko kumppaniseinä yhteistyötahojen logoilla koripallokautta 2018-19 kohti mentäessä

”Ensimmäisen kentän pääty on jo täytetty ja nyt jatketaan kakkoskentästä. Olisi upeaa saada kaikkiin kolmeen kenttäpäätyyn seinän täydeltä kumppaneiden logoja. Toivotan siis koko seuran puolesta erityisesti kaikki Tapiolan lähialueiden yritykset mukaan meidän toimintaan, kasvattamaan espoolaista korisperhettä entistäkin vanhemmaksi ja Honkahallia toiseksi kodiksi yhä vaan suuremmalle joukolle lapsia ja nuoria.”

Tulevan kauden aikana Tapiolan Honka järjestää jälleen suurtapahtumia Espoossa. Elokuussa 2018 pelataan vuotuinen, Euroopan suurin juniorikoripalloturnaus Tallink Tournament. Turnausviikonlopun ajaksi Espoo täyttyy tuhansista turnausvieraista ja peliparketeilla nähdään noin 450 juniorijoukkuetta. Keväällä 2019 luvassa on iloinen Honka3x3-turnaus Honkahallilla ja aivan uutena ylpeytenä Honka järjestää heinäkuussa 2019 yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa senioreiden koripallon MM-kilpailut Tapiolan urheilupuistossa.

”Meidän suurtapahtumissa on paljon mahdollisuuksia tuoda yhteistyökumppaneita esiin ja järjestää oheistoimintaa esimerkiksi yritysten pop up-pisteillä” Herrala muistuttaa lopuksi.

Makulaku on ollut jo usean kauden ajan mukana Honka3x3-turnauksissa ja edustusjoukkueiden ottelutapahtumissa.

Tapiolan Honka tarjoaa eri tasoisia kumppanisopimuksia, niin pienille kuin suuremmille yrityksille. Mainos kumppaniseinällä on edullinen ja tehokas tapa näkyä seuran vauhdikkaassa arjessa. Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista: 

Yhteisömanageri Sonja Herrala, sonja.herrala@tapiolanhonka.fi 045-1751475
Toiminnanjohtaja Anne Eklund, anne.eklund@tapiolanhonka.fi 050-3449608

Uusitun kumppaniseinän myötä mukana Tapiolan Hongan toiminnassa ovat: 

Auto-Bon (Peugeot)
Darekon
K-Rauta Kirkkonummi
Cramo
Grenke Leasing
Vantaan Energia
Grano Diesel
Sacotec Components
RecoveryRoom Honkahalli
Geotrim
Funky Burger
Seikkailupuisto Huippu
LähiTapiola
Muuttopalvelu Forsman
Tikkurila

Kiitos jokaiselle yhteistyöstä! 

Suuri kiitos myös Hongan pääyhteistyökumppanit ja kenttäsponsorit Tallink  ja Pihlajalinna – hienoja pitkäaikaisia kumppanuuksia!