Tuukka Kotin ja David Gonzalvezin pienryhmäleirit ja treenit kesä-heinäkuussa

Tapiolan Honka tarjoaa 2009-2012 syntyneille junioreille mahdollisuuden saada tukea ja ohjausta kesän treenaamiseen kahden pienryhmäleirin sekä heinäkuun omatoimijaksolle ajoittuvien ohjattujen pienryhmäharjoitteiden kautta.

Ilmoittautuminen leireille ja valmennuksiin aukeaa huomenna torstaina 30.5. klo 9:00.  Lue lisää alta!

Summer Boost Camp 1
PE 28.6. (POJAT) ja LA 29.6. (TYTÖT)
Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Hongan Korisliiga-tähtien Tuukka Kotin ja David Gonzalvezin valmentama lyhytleiri, jonka tarkoituksena on antaa vinkkejä ja intoa jokaisen pelaajan omaan kesäharjoitteluun. Leiri on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille ja mukaan otetaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä tunnin mittaista lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Summer Boost Workouts

1.-5.7. JA 22.-24.7. klo 9:30-10:30 (pojat) ja 10:30-11:30 (tytöt)
Hinta: Hongan jäsenet 200 EUR, muut 220 EUR

Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub:

Heinäkuun omaharjoittelujaksolle ajoittuva harjoituspaketti joka on tarkoitettu Innokkaimmille kesäharjoittelijoille. Kokonaisuus on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille. Kesäharjoitteluun otetaan mukaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen ja laadukkaan valmennuksen varmistamiseksi.

Pakettiin sisältyy kahdeksan kappaletta tunnin mittaista intensiivistä lajitaitoharjoitusta. Harjoitusten tarkoituksena on tukea ja tehostaa pelaajan kesäharjoittelua, sekä auttaa pelaajaa parantamaan omatoimiharjoittelunsa laatua. Tuukka ja David hyödyntävät valmennuksessa heidän mittavien ammattilaisuriensa tuomaa kokemusta kovasta harjoittelusta.

Kesäharjoittelupaketti sopii hyvin yhteen Summer Boost Camp 1 & 2:n kanssa.

Summer Boost Camp 2
LA 27.7. (POJAT) ja SU 28.7. (TYTÖT)

Hinta: Hongan jäsenet 55 EUR, muut 60 EUR
Ilmoittautuminen: Tapiolan Hongan myClub

Toisen Summer Boost Campin tarkoituksena on painottaa ahkeraa harjoittelua ja viimeistellä pelaajan omaharjoittelujaksoa siirtäen tähtäimet pikkuhiljaa alkavaan kauteen. Leiri on tarjolla 2009-2012 syntyneille junioreille ja mukaan otetaan rajallinen määrä pelaajia yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.

Leiriin sisältyy kaksi intensiivistä lajitaitoharjoitusta, joissa Tuukka ja David auttavat pelaajia saamaan harjoittelustaan enemmän irti, sekä tarjoavat omasta kokemuksestaan parhaat vinkit parempaan suorittamiseen. Ensimmäinen harjoitus ajoittuu aamupäivään ja toinen iltapäivään.

Leiri toimii hyvänä jatkumona Boost Camp 1:lle, ja Summer Sessions – kesäharjoittelulle, mutta ei edellytä niille osallistumista.

Valmentajista: Tuukka Kotti ja David Gonzalvez

Tuukka Kotti on pelannut mittavan ammattilaisuran Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Suomessa. Tulevalla kaudella kotimaisessa Korisliigassa Hongan rivejä tähdittävä Kotti on myös pitkäaikainen Susijengin pelaaja, jolla on takanaan kautta aikojen eniten miesten A-maaotteluita (225). Valmentajana Tuukalla on kokemusta leiri- ja yksilövalmennuksesta. Lisäksi hän on toiminut mentorina monelle nuorelle pelaajalle ja siinä hän hyödyntää laajaa kokemustaan ja näkemystään kansainvälisiltä pelikentiltä.

David Gonzalvez on pelannut ammattilaisena 14 vuotta, ja on voittanut mestaruuksia Saksassa, Hollannissa, Itävallassa ja Suomessa. 14 Kauden aikana hänellä on kuusi mestaruutta ja hän on esiintynyt finaaleissa yhteensä kahdeksan kertaa. David siis ymmärtää mitä sellainen voittaminen ja menestyminen, josta moni nuori pelaaja haaveilee, vaatii. Hänellä on erinomainen kyky jakaa tätä tietoa pelaajille ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Davidin erityisosaamista on kyky kommunikoida ja opettaa pelaajille pieniä yksityiskohtia heidän taitoharjoittelussaan, niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Edelleen aktiivisena huippupelaajana hän tarjoaa erityisen tarkkuuden yksityiskohtiin ammattilaisen perspektiivistä. Pelinrakentajana, joka viihtyy myös korin läheisyydessä, hän pystyy auttamaan niin takamiehiä kuin sisäpelaajiakin viemään heidän peliään seuraavalle tasolle.