Tule mukaan vapaaehtoiseksi seniorikoripallon MM-kisoihin

Mari Kasvio ilmoittautui mukaan vapaaehtoiseksi Espoo FIMBA 2019 -kisoihin ensimmäisten joukossa. Nyt hän kannustaa myös kaikki muut mukaan. Vapaaehtoisten haku on käynnissä 10.3. asti.

Tapiolan Honka järjestää yhdessä Espoon kaupungin ja kansainvälisen seniorikoripalloliitto FIMBA:n kanssa senioreiden MM-kilpailut 25.7.-4.8.2019 Espoossa. Mukaan on ilmoittautunut jo yli 200 joukkuetta yli 40 maasta eli luvassa on kansainvälinen suurtapahtuma. Tällaisen suurtapahtuman järjestelyihin tarvitaan mukaan lukuisia vapaaehtoisia, joilla on mahdollisuus päästä osaksi kisojen organisaatiota ja kokea unohtumaton elämys.

Yksi kisoihin ensimmäisten joukossa mukaan hakenut vapaaehtoinen on Mari Kasvio. Marin pojat pelasivat ennen Hongassa ja hän on toiminut seurassa rahastonhoitajana, joukkueenjohtajana sekä lukuisia kertoja toimitsijatehtävissä. Tällä hetkellä Mari toimii Suomen suurimman uintiseuran Cetuksen hallituksessa ja pelaa itse koripalloa EBT:ssä. Kysyimme Marilta muutaman kysymyksen liittyen vapaaehtoistoimintaan.

Mikä on paras muistosi koriksen ’taustajoukoista’?

  • Nuoremman poikani viimeisenä B-poikavuonna pojat kiersivät keski-Euroopan EYBL:iä ja minä jojona mukana. Pojat pääsivät superfinaaleihin saakka ja onnistuivat siellä kaatamaan mm. Moskovan CSKA:n. Oli kivaa päästä osalliseksi niin hienoa vuotta!

Mikä saa sinut lähtemään mukaan vapaaehtoiseksi senioreiden MM-kisoihin?

  • Toimitsijanhommat ovat mielestäni mielekkäitä ja nyt kun omat pojat eivät enää pelaa, näin pääsen taas mukaan hommiin. Ja kivaa päästä todistamaan matseja ”aitiopaikalta”.

Mitä odotat eniten MM-kisoilta?

  • Hyvää tunnelmaa ja että suomalaiset jengit pärjäävät hyvin!

Miksi kannustaisit myös muita lähtemään vapaaehtoiseksi kisoihin?

  • Vapaaehtoistyö on hienoa! Nämä tapahtumat eivät rakennu itsekseen, se nähtiin jo toissa syksynä kun Suomessa pelattiin EM-korista. Vapaaehtoistyöstä saa enemmän kuin antaa ja lopuksi on aina hyvä mieli! Kaikki mukaan vaan!

Tee, kuten Mari ja lähde mukaan vapaaehtoiseksi kisoihin tutustumalla vapaaehtoisten tehtävänkuviin TÄÄLLÄ ja täyttämällä hakulomake 10.3.2019 mennessä.

Espoo FIMBA 2019 -kisojen ottelut pelataan Espoossa sijaitsevilla kouluilla ja urheiluhalleilla. Vapaaehtoisten odotetaan sitoutuvan mukaan kisoihin vähintään 3 päiväksi, mutta innokkaille riittää tehtäviä vaikka koko kisojen ajan. Vapaaehtoisten tulee olla vähintään 14-vuotiaita ja joissakin tehtävissä edellytetään 18 ikää.

Hakulomake: http://www.tapiolanhonka.fi/seura/tapahtumat/fimba2019/vapaaehtoiset/

Lisätietoja:

Veera Sääski
Kisakoordinaattori
Tapiolan Honka / Espoo FIMBA 2019

veera@tapiolanhonka.fi

Anne Eklund
Toiminnanjohtaja
Tapiolan Honka

anne.eklund@tapiolanhonka.fi

Tapiolan Honka ja Espoon kaupunki ovat tarjonneet myös kesätyön noin 80 nuorelle heinä-elokuussa pelattavissa seniorikoripallon MM-kisoissa.