Tule Hongan Talvilomaleirille 23.-25.2.2016

[mp_row] [mp_span col=”12″] [mp_row_inner bg_video_youtube_repeat=”true” bg_video_youtube_mute=”true” bg_video_repeat=”true” bg_video_mute=”true”] [mp_span_inner col=”8″]

Tapiolan Hongan Talvilomaleiri
23.-25.2.2016

Tapiolan Hongan Talvilomaleiri on 2004-2010 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu leiri, jossa opetellaan koripallon perustaitoja, liikutaan monipuolisesti ja pidetään hauskaa. Osallistujat jaetaan leirillä mahdollisuuksien mukaan ryhmiin siten, että lapset harjoittelevat suunnilleen oman ikäisten leiriläisten kanssa. Leirillä tehdään myös oheisharjoitteita sisällä ja sään salliessa myös ulkona.

Leirin vastuuvalmentajina toimivat Tapiolan Hongan päätoimiset valmentajat, apunaan seuran juniorivalmentajia. Leirin päävalmentaja on C-poikien ja 07-poikien päävalmentaja Niko Nyholm.

Leiri järjestetään Summahallilla päivittäin klo 9-13. Jokaiseen leiripäivään sisältyy lämmin lounas. Ruoka-aineallergiat tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä ”Selite”-kentässä tai sähköpostitse antti.viitanen@tapiolanhonka.fi.

Leirin hinta on 75 €.

[/mp_span_inner] [mp_span_inner col=”4″] [mp_image id=”3034″ size=”full” link_type=”custom_url” link=”#” target=”false” caption=”false” align=”left”] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner] [/mp_span] [/mp_row]