Tapiolan Honka

Tervetuloa Tapiolan Hongan uusituille nettisivuille!

Korisihmisten kesäloma ja heinäkuu alkaa olla takanapäin ja siirrytään toiminnan täyteiseen elokuuhun. Joukkueet palailevat kesälomilta ja uusi pelikausi 2015-2016 on käynnistymässä.

Hongan nyt alkava pelikausi tuo mukanaan monia uudistuksia ja muutoksia. Tavoitteena on tarjota entistä parempaa ja laadukkaampaa toimintaa kaikille honkalaisille. Ensimmäisenä uudistuksena ovat nyt avatut seuran uudet nettisivut.

Nettisivu-uudistuksella pyrimme tuomaan selkeästi ja helposti esille seuran toimintaa ja siihen liittyvää infoa. Lisäksi uusien sivujen myötä haluamme lisätä juniorijoukkueidemme näkyvyyttä ja saada paremmin ja nopeammin tietoa esille kaikkien seuran joukkueiden tapahtumista ja kuulumisista. Sivut ovat erittäin käyttäjäystävälliset ja näin joukkueenjohtajien tai nettivastaavien on helppo päivittää oman joukkueen sivuja ja pitää ne ajan tasalla.

Nettisivu-uudistuksen lisäksi Honka tulee keskittymään some-viestintään ja lisäämään seuran näkyvyyttä somessa. Lisänäkyvyydessä keskitytään erityisesti seuran perustoiminnan eli junioritoiminnan näkyvyyden lisäämiseen ja tässä hyödynnetään omien junnujen aktiivisuutta materiaalin tuottamisessa.

Uudet sivut on nyt avattu, mutta kesälomien takia sivuilla on vielä vanhentunutta tietoa, varsinkin joukkueiden sivut ovat vielä pitkälti päivittämättä. Teemme päivityksiä koko ajan ja syksyn kuluessa sivut saadaan ajan tasalle.

Otamme mielellämme vastaan palautetta sivujen toiminnasta ja vinkkejä sivujen edelleen kehittämiseen. Palautteen voi lähettää sivuilla olevan palauteboxin kautta.