Tayanna Jones Tapiolan Hongan naisten korisliigajoukkueen toinen vahvistus

Honka on solminut tulevan kauden kattavan sopimuksen Tayanna Jonesin kanssa. 185-senttinen Jones valmistui keväällä Coloradon yliopistosta ja pelaa parhaillaan Australiassa NBL1 sarjaa Ballarat Minersin riveissä 19 pisteen ja 10,5 levypallon keskiarvolla.

”Olen todella innoissani tulevasta kaudesta, olen onnellinen tästä mahdollisuudesta aloittaa ammattilaisurani juuri Tapiolan Hongassa! Lisäksi odotan innolla suomalaista ruokaa”, Jones iloitsee.

Myös päävalmentaja Niko Nyholm on iloinen uudesta signauksesta; ”Olemme iloisia, että Jones valitsi meidät. Olemme seuranneet hänen edesottamuksiansa pitkin kevättä, ja keskustelut hänen edellisen valmentajansa kanssa vakuuttivat meidät siitä, että Tayanna on juuri sopiva palanen meidän ohjelmaamme. Kovana kilpailijana Tayanna tuo meille monipuolisuutta korintekoon ja pystyy puolustamaan useaa pelipaikkaa.”

Jonesin sopimuksen myötä Hongalla on kasassa 7 pelaajasopimusta: Cierra Walker, Elsa Lemmilä, Olivia Saarelainen, Emma Ristola, Marianne Määttänen ja Petra Noponen.

Tapiolan Hongan kausikortit ovat jo myynnissä. Samalla kausikortilla näet Hongan naisten Korisliigan sekä miesten 1A-divarin kotiottelut! Kesäkuun loppuun asti voit hankkia kausikorttisi etuhintaan. Lue lisää kausikorteista ja tilaa omasi lippu.fi verkkokaupasta TÄÄLTÄ.