Tapiolan Honka sai tuntuvan lahjoituksen hyväntekeväisyysjärjestö Brother Christmasilta

Ari Koposen perustama Brother Christmas hyväntekeväisyysjärjestö on tukenut Tapiolan Hongan junioritoimintaa 3000 euron arvoisella lahjoituksella. Varat kohdennetaan vähävaraisten perheiden koripalloharrastuksen kausimaksuihin.

”Me Tapiolan Hongassa olemme erittäin kiitollisia saamastamme lahjoituksesta. Koripallo ei ole urheilulajien kaikkein kalleimmasta päästä, mutta vuosittain meilläkin harjoittelee ja pelaa junioreita, joiden perheet tuskailevat kustannusten kanssa” Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund kommentoi.

”Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin, ettei laadukkaan urheilutoiminnan tuottaminen lapsille ja nuorille olisi perheille kohtuuton taloudellinen haaste. Tähän päästään hyvien yhteistyösopimusten, urheilusponsoroinnin ja tietysti myös lahjoitusten kautta” Eklund jatkaa.

Tapiolan Hongassa pelaa ja harjoittelee noin 900 lasta ja nuorta. Seuran toiminnassa punaisena lankana on tasavertaisuus. Hongassa voi nauttia koripallosta ja ystävistä harrastetasolla, tai tähdätä korkeimmalle huipulle asti. Seurassa toimii myös erityisryhmien joukkueet. Kehitysvammaisille suunnattu Unified-toiminta on kasvanut neljässä vuodessa kahden joukkueen kokoiseksi. Pyörätuolikoripalloilijoiden joukkue harjoittelee ja pelaa aktiivisesti viikoittain. Junioritoiminta alkaa 1-3-vuotiaiden lasten Taaperoklubi-ryhmästä ja jatkuu 19-vuotiaisiin nuoriin asti. Aikuisille seurasta löytyy monen tasoisia joukkueita harrasteryhmistä Suomen korkeimmille sarjatasoille asti.

”Brother Christmasin keräämät lahjoitusvarat on kohdennettu eteenpäin ja niillä pystyttiin auttamaan usean koripallosta nauttivan juniorin perhettä loppukauden kustannuksissa. Haluan kiittää seuramme puolesta Ari Koposta ja koko järjestöä mahtavasta työstä hyväntekeväisyyden eteen!”

Koripallon kasvattajaseura Tapiolan Honka etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaansa lasten ja nuorten urheilun parissa Espoossa. Seurassa luodaan  mieluusti kumppanuuksia yritysten ja yhteisöiden kanssa. Mikäli yrityksenne voisi olla kiinnostunut kumppanuudesta kanssamme, olettehan rohkeasti yhteydessä.

Yritysten tuki on junioritoiminnalle ensiarvoisen tärkeää, pienistä puroista syntyy vuolaita jokia ja niitä valjastamalla saadaan upeita asioita aikaan lasten ja nuorten hyväksi. Jokainen pienikin puro on tärkeä.

Lisää Tapiolan Hongan toiminnasta ja yhteistyösopimukset:

Sonja Herrala
Yhteisömanageri
Tapiolan Honka

045-1751475
sonja.herrala@tapiolanhonka.fi

Anne Eklund
Toiminnanjohtaja
Tapiolan Honka

050-3449608
anne.eklund@tapiolanhonka.fi