Tapiolan Honka ja koriskauppa Ballzy mittavaan yhteistyöhön

Tapiolan Honka keskittää tammikuun alusta alkaen seuratuotehankintansa kokonaisuudessaan urheilu- ja koriskauppa Ballzylle. Seuratuotteiden myynti tulee jatkossa tapahtumaan Summahallin naapurista, Oravannahkatorilla sijaisevasta Ballzy-myymälästä.

Hongan joukkueet voivat tilata seuratuotteita, kuten lämmittely- tai harjoitusasuja, huppareita, takkeja ja housuja keskitetysti yhteistilauksella suoraan Ballzystä. Lisäksi yksittäisiä tuotteita voi kätevästi tilata, joko Ballzyn verkkokaupasta tai käydä ostoksilla paikan päällä Ballzyn liikkeessä.

Yhteistyösopimuksen mukana kaikki tuotemyynti siirtyy pois Summahallilta ja kahvion myyntinurkka muuntautuu ”Ballzy Corneriksi”, jossa voi tutkia uutuustuotteita ja sovittaa vaatteita tilauksia varten.

Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund iloitsee sopimuksesta: ”Olemme tehneet Ballzyn kanssa yhteistyötä jo aiemmin ja olemme olleet tyytyväisiä heidän tarjoamaansa tuotevalikoimaan. Uuden laajemman yhteistyön myötä tuotetilaukset saadaan hoidettua nyt aiempaa selkeämmin, joukkueidemme ollessa yhteydessä suoraan tuotteiden toimittajaan. Uusiin Honka-tuotteisiin on pyritty valitsemaan mahdollisimman laadukkaat materiaalit ja toimiviksi havaitut mallit. Ei muuta kun tilaamaan!”

Pääset tutustumaan upouuteen Honka-tuotteiden valikoimaan täältä.

Honkatuotteissa on jo valmiiksi alennetut hinnat, mutta kaikista Ballzyn myymälän ja verkkokaupan muista tuotteista saat honkalaisille räätälöidyn alennuksen käyttämällä koodia: honka25 

Tutustu Ballzyn  koko verkkokaupan valikoimaan täältä.

Joukkueenjohtajat toimittavat junioreiden vanhemmille lisää tietoa joukkueiden yhteistilauksista lähipäivinä.

Toivotamme Ballzyn lämpimästi tervetulleeksi Honka-perheen yhteistyökumppaniksi!