Tapiolan Honka etsii vahtimestaria viikonloppuvuoroihin

Tapiolan Honka on Suomen suurin koripalloseura. Tapiolan Honka ry:n ja Kiinteistö Oy Honkahallin palveluksessa toimii vakituisesti 13 työntekijää, sekä vaihteleva määrä osa-aikaisia työntekijöitä mm. kahvilassa. Vakituisiin työntekijöihin kuuluvat seuran ammattivalmentajat, toimistohenkilökunta, sekä Tapiolan urheilupuistossa toimivan Honkahallin vahtimestarit. Nyt etsimme joukkoomme vahtimestaria, joka liittyy tiimiimme huolehtimaan Tapiolan urheiluhallin vahtimestarin tehtävistä talvikaudella viikonloppuisin.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään osana vahtimestarien tiimiä, joka huolehtii hallien avaamisesta, sulkemisesta, päivittäisten tapahtumien sujuvuudesta, sekä kiinteistönhuoltoon liittyvistä tehtävistä. Tapiolan Hongan vahtimestaritiimi huolehtii talvikauden ajan myös Tapiolan urheiluhallin vastaavista työtehtävistä. Tämän vuoksi tarvitsemme vahvistusta joukkoomme, jonka pääsääntöiset työtehtävät painottuvat Tapiolan urheiluhallille.

Tarjoamme urheilullisen ja nuorekkaan ympäristön, sekä monipuoliset työtehtävät. Toivomme hakijalta ennen kaikkea korkeaa työmoraalia, oma-aloitteisuutta ja kykyä ratkaista ongelmatilanteita. Reippaalla asenteella pääsee pitkälle ja plussaa on jos esimerkiksi ruuvimeisseli ei ole täysin vieras vekotin.

Työ on määräaikainen aikavälillä 6.11.2017- 15.4.2018. Työtunnit sijoittuvat lauantaille ja sunnuntaille, yhteensä noin 16h per viikonloppu. Vuoroja on sekä aamu- että ilta-aikaan. Palkkaus neuvotellaan erikseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oletko sinä, tai onko joku ystävistäsi meidän etsimämme reipas ja hymyilevä monitoimihenkilö?

Vapaamuotoinen työhakemus ja lisätiedot:

Juhani Herrala
juhani.herrala@tapiolanhonka.fi
050-5002107
Kiinteistö OY Honkahalli

Uutisen artikkelikuvassa Honkahalli