Tapiolan Honka etsii lasten ja nuorten fysiikkavalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tapiolan Honka on Suomen toiseksi suurin koripalloseura, joka tarjoaa koripallotoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jokaiselle pelaajalle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi.

Etsimme nyt nopealla aikataululla lasten ja nuorten fysiikkavalmennuksesta kiinnostunutta valmentajaa loppukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on osa-aikatyö (noin 12-15 h/vko), joka koostuu pääosin seuran U16-U13 (2006-2009) ikäisten nuorten fysiikkavalmennuksen suunnittelusta ja ohjaamisesta seuran fysiikkapäävalmentajan johtamana. Työhön kuuluu mm. seuran U16 ja U15 SM-sarjassa pelaavien poikien fysiikkaharjoittelun suunnittelusta vastaaminen. Työ tapahtuu ensisijaisesti Honkahallilla, Tapiolan urheilupuistossa arki-iltaisin. Pääsääntöiset työpäivät ovat tiistai, torstai ja perjantai. Työtehtävistä ja työajoista voidaan neuvotella.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan loistavaan seuraan, työskentelemään motivoituneiden pelaajien ja valmentajien kanssa.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea kiinnostusta lasten ja nuorten valmennukseen. Aiempi fysiikkavalmennuskokemus, alaan liittyvä koulutus ja kokemus koripalloilijoiden valmennuksesta katsotaan eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive tulee lähettää osoitteeseen antti.viitanen@tapiolanhonka.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Antti Viitanen
Urheilutoimenjohtaja
Tapiolan Honka

050 5839953
antti.viitanen@tapiolanhonka.fi