Tapiolan Hongassa kunnioitetaan moninaisuutta

Tapiolan Honka ry sanoutuu irti kaikenlaisesta syrjinnästä ja epäasiallisesta käyttäytymisestä vähemmistöjä tai ketä tahansa kohtaan.

Laajaa huomiota herättäneet yksityishenkilön epäasialliset kommentit sosiaalisessa mediassa eivät edusta Tapiolan Honka ry:n tai sen sidosryhmien arvomaailmaa millään tavalla. Tapiolan Honka on ollut yhteydessä yhteistyökumppaniinsa Espoo Unitediin, joka tänään julkaistussa tiedotteessaan ilmoittaa olevansa kaikille avoin, tasa-arvoa ja moninaisuutta edistävä yhteisö.

Tapiolan Honka ry:n säännöissä todetaan, että ”seuran tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua, päälajinaan koripallo, sekä muuta siihen liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että erilaisista lähtökohdista olevilla henkilöillä on mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua tai liikuntaan liittyvää yhdistystoimintaa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.”

Ihonväriin, syntyperään, seksuaaliseen suuntautumiseen, vammaisuuteen, äidinkieleen, ikään, sukupuoleen tai uskontoon katsomatta olet tervetullut Tapiolan Honkaan pelaamaan, valmentamaan ja toimimaan muissa tehtävissä. Kaikki ovat arvokkaita.