Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 29.4.2020

Keskiviikkoillan vakio eli Tapiolan Hongan hyvät ja huonot uutiset!

Huonot uutiset: Ihan vielä ei päästä tiedottamaan joukkueiden harjoittelun aloittamisesta. Suunnitelmia on kuitenkin tehty ja kuten MyClubin kautta jo viestittiinkin, tavoitteena on päästä starttaamaan treenaamista asteittain pienryhmissä mahdollisimman pian. Hongassa halutaan kuitenkin toimia vastuullisesti ja siksi odotetaan nyt rauhassa linjauksia, ennen kuin valvottu ja huolella suunniteltu harjoittelu käynnistetään. Toivottavasti pääsemme infoamaan aiheesta jo ensi viikon aikana.

Hyvät uutiset: Vaikeina aikoina yhteisöllisyys on tärkeämpää kuin koskaan ja kuten olemmekin jo useaan otteeseen todenneet, sitä Honka-perheestä on jälleen löytynyt. Annamme nyt yhden esimerkin siitä, millaisia pyöriä yhteisö saa liikkeelle.

Tapiolan Honka toimi jo aiemmin pilottiseurana Olympiakomitean ja Sitran yhteishankkeessa, jossa kehitettiin kestävän kehityksen toimintatapoja urheiluseuroille. Honkahallilla startattiin esimerkiksi kierrätystä ja Tallink Tournamentissa tehtiin siitä pilottia myös. Nyt aktiivinen ryhmä honkalaisvanhempia työstää projektia työnimellä ”Hiilineutraali Honka”. Innovaatiohanke on monipuolinen ja osaavan ryhmän käsialaa. Tuloillaan on mm. kokeiluna toteutettava autoilun vähentämisprojekti yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa yhteiskäyttöisten sähköpyörien avulla. Porras kerrallaan etenevästä hankkeesta lisää myöhemmin, mutta jo nyt iso kiitos näille vapaaehtoisille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä sekä Honkaa että Espoota!

Kriisien keskeltä versoo innovaatioita ja yhteen hiileen puhalletaan lujaa. Tämä kaikki tuo väkisinkin hymyä huulille. Turvallista ja iloista Vappua kaikille!