Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 25.3.2020

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila herättää erilaisia tunteita. Päällimmäisenä hämmennystä ja epäuskoa, mutta sen myötä on koettu myös positiivisia tunteita ja suurta yhteisöllisyyttä.

Huonot uutiset: Tapiolan Honka ry ja sen kokonaan omistama Kiinteistö Oy Honkahalli ovat tänään 25.3.2020 aloittaneet yt-neuvottelut seuran ja yhtiön henkilöstön kanssa. Seura on joutunut koronavirusepidemian takia keskeyttämään kaiken kilpailu- ja harjoittelutoiminnan ja Honkahalli on toistaiseksi suljettu. Neuvotteluissa käsitellään vallitsevan tilanteen vaatimia toimenpiteitä ja niiden perusteita, vaikutuksia ja vaihtoehtoja yhteistoimintalain mukaisesti. Neuvottelujen arvioidaan päättyvän 7.4.2020 ellei yhteistoimintalakiin vireillä olevista väliaikaisista muutoksista muuta johdu.

Hyvät uutiset: Honka-perheessä on voimaa! Vaikeina aikoina perinteisen seuran yhteisöllisyys näyttää jälleen voimansa. Junioreiden vanhemmat ovat viesteillään tukeneet seuraa ja luoneet omalta osaltaan uskoa tulevaisuuteen, jossa kriisin jälkeen toivottavasti seisotaan entistäkin vahvempana yhteisönä. ISO KIITOS!

#Honkasydän kampanja on otettu lämmöllä vastaan. Huomattava määrä yksityishenkilöitä on liittynyt seuran kannatusjäseniksi. Kampanjaan ovat osallistuneet myös joukkueina mm. Kelohalot, Honka 3, East Espoo Rötköt, Honka MU15, Honka WU13 ja BK Multi. Kausikortteja ensi kaudelle on ostettu ja Honkahallia käyttävät aikuisjoukkueet ovat osoittaneet tukensa kotihallin toiminnalle jatkamalla käyttömaksujen maksamista. Kiitos Pinjat, Minxit, LePy Rookies, Honka 20 ja Honkarit!
Ensi viikolla lisää uutisia, toivoaksemme enemmän hyviä kuin huonoja. Noudatetaan yhdessä ohjeita ja rajoituksia, jotta pysymme terveinä.
Honka pelaa nyt seurana omia pudotuspelejään koronavirusta vastaan ja uskomme vahvasti, että hyvällä yhteispelillä ja joukkuehengellä HONKA VOITTAA!