Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 22.4.2020

Viidennet keskiviikkoiltojen viikkokatsaukset!
Espoolaisen auringon alla ei suuria uutisia ole tälläkään viikolla kerrottavaksi. Onni poikkeusolojen keskellä on lämpimät kevätkelit, jotka varmasti innostavat treenaamaan pihalla.

Hyvät uutiset: Kauden päätyttyä äkkiarvaamatta ennen loppuhuipennuksia, jäivät väliin myös vuosittaiset kauden päättäjäiset. Mikäli luulitte, että ne jätetään pitämättä kokonaan, olitte väärässä! Ensi viikolla startataan kauden pelaajien palkitseminen. Nyt ei päästä pitämään perinteistä juhlaa junioreiden kanssa Honkahallille, mutta sen sijaan ansioituneet juniorit ja valmentajat tulevat saamaan tunnustuksensa täällä Hongan sosiaalisen median kanavilla. Stay tuned!

Hyvissä uutisissa haluamme tänään myös kehua meidän kotikaupunkia Espoota aktiivisesta yhteydenpidosta seuroihin kriisin keskellä, sekä kiittää halusta auttaa hankalassa tilanteessa. Yhteishenkeä on ja sillä rakennetaan vielä hyviä asioita tulevaisuudessa!

Huonot uutiset: Tänään uusia ei oikeastaan ole kirjattavaksi. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että vaikka auringonsäteet hellivät nyt ulkokoriskentillä, eihän pelata vielä isoissa porukoissa. Jaksamalla noudattaa ohjeistuksia ja rajoituksia vielä hetki, pääsemme varmasti pian koripallon pariin myös sen oman joukkueen kanssa jota varmasti on jo kodissa jos toisessakin kova ikävä.

Iloista mieltä ja tsemppihenkeä!