Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 15.4.2020

Myöhään meni, mutta vielä ehtii. Tapiolan Hongan keskiviikkojen neljäs viikkokatsaus uunista ulos. Onko se nyt sitten hyvä vai huono uutinen, että ensimmäistä kertaa viime viikkojen aikana meillä ei ole suuria uutisoitavia asioita. Töitä jatketaan seuran puolesta ja juniorit treenaavat valmentajien ohjeistuksen mukaan etänä.

Huonot uutiset: Tallink Tournament on toiminut Suomen junioreiden kauden aloittavana turnauksena niin kauan, että harva osaa kuvitella mahdollisuutta ettei niin tänä vuonna olisikaan. Olemme pitäneet etäpalaverit aikataulun mukaisesti EBT:n kanssa ja turnausjärjestelyt etenevät. Ilmoittautumispäivämäärää siirrettiin nyt vallitsevan tilanteen takia huhtikuun puolelta toukokuun puoleen väliin. Meidän kaikkien suuri toive ja tahtotila on, että elokuun lopussa päästäisiin pelaamaan juniorikoripalloa Espoossa kuten ennenkin. Koronapandemian langettamasta varjosta huolimatta pyritään positiiviseen mieleen, vaikka muuttuvat tilanteet vaativat nyt jatkuvaa mukautumista eikä moneen asiaan voida itse vaikuttaa. Tilannetta seurataan aktiivisesti ja ollaan valmiita tekemään päätöksiä jos niiden aika tulee. Kovalla taistelutahdolla eteenpäin!

Hyvät uutiset: Pääsiäisenä nähtiin mahtavia trick shotteja Hongan somekanavilla! Juniorit ovat sopeutuneet vallitsevaan poikkeusaikaan tahoillaan hienosti. Mikäli valmentajia ja saamiamme viestejä on uskominen, lapset ja nuoret ovat urheilleet aktiivisesti. Joukkueiden treeniohjelmat ovat erilaisia, mutta kuultu on että niitä on noudatettu ja kehitystä tapahtuu. Ulkokorit pihoilla on olleet kovassa käytössä. Näistä kaikista iso peukku jokaiselle nuorelle koripalloilijalle! Tahdolla ja ahkeruudella pääsee pitkälle, myös poikkeusaikoina.

Haluamme myös kiittää toimistolle lähetetystä palautteesta. Tilanne on kaikille uusi ja ajoittain varsin hämmentävä. Valitsimme alusta asti suunnan, jossa pyrimme tiedottamaan avoimesti ja usein. Siitä on tullut positiivista palautetta. Se on ollut meille arvokasta kuulla. Jatkamme varmasti samalla linjalla.

Yhdessä eteenpäin sanoi honkalainen!