Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 13.5.2020

Keskiviikon myöhäisiltaan Tapiolan Hongan viikkokatsausta jälleen. Viikko onkin ollut vauhdikas kun valmistaudutaan käynnistämään ensin pienryhmäharjoittelua, sitten joukkueharjoittelua ja -leirejä.

Hyvät uutiset: Ensi viikolla ensimmäiset ryhmät aloittavat ohjatun treenaamisen etäjakson jälkeen. Se tuottaa suurta iloa! Ensimmäisenä treenit käynnistyvät 2008-syntyneille ja sitä vanhemmille junioreille. Joukkueille onkin mennyt treenien toteutuksesta jo viestiä valmentajien kautta.

Saimme toteutettua monen perheen toiveen leirien järjestämisestä jo kesäkuulle. Vaikka suurleirit siirrettiinkin loppukesään, nuorimmat honkalaiset pääsevät leirien makuun kesäkuun ensimmäisillä viikoilla järjestettävien joukkueleirien merkeissä. Ilmoittautuneita on jo mukavasti, mutta vielä mahtuu messiin! Erikoismaininta on annettava Timanttiponeille eli 2011-tytöille, joista jo karvan vaille 40 nuorta korismimmiä on ilmoittautunut leireilemään! Intoa todellakin riittää.
Lisää joukkueleireistä täältä:

Hongan etäpäättäjäiset ovat myös tuoneet iloa erilaiseen arkeen. Pokaalikuljettaja on vieraillut junioreiden luona palkitsemassa kauden pelaajia ja matka jatkuu jälleen huomenna. Monissa kodeissa palkittava juniori on löytynyt pihalta treenaamasta heittoa. Ahkeruutta!

Huonot uutiset: Vaikka treenejä käynnistellään niin ulkona kuin sisällä, emme voi vielä avata Honkahallia täyteen toimintaan. Hallilla tulee olemaan tulevina viikkoina poikkeusjärjestelyitä, jotta saamme pidettyä tarkasti kiinni henkilömäärärajoituksista ja huolehdittua turvaväleistä sekä muista vastuullisuuteen tähtäävistä teemoista. Huomenna torstaina julkaisemme Hongan nettisivujen uutisiin ohjeet Honkahallilla toimimisesta.

Lopuksi, suuret onnittelut kaikille ylioppilaaksi kirjoittaneille nuorille! Tsemppiä myös kouluihin huomenna palaaville junnuille. Kesää kohti!