Tapiolan Hongan viikkokatsaus: Hyvät ja huonot uutiset 1.4.2020

Nyt poikkeusolojen aikana, seuran toiminnassa tapahtuu paljon vaikkei kilpa- ja harrastetoiminta olekaan perinteiseen tapaan käynnissä ja Honkahallin ovet ovat suljettuna. Pandemia-aikana pidämme tärkeänä tiedottaa seuran toiminnasta jatkuvasti. Tässä siis sarjassaan toinen viikkokertaus.

Tapiolan Hongan hyvät ja huonot uutiset tällä viikolla:

Huonot uutiset: Tapiolan Hongan kesäleirien ajankohtaa siirretään koronavirusepidemian takia. Myös leirien järjestystä muutetaan.
Heittoleiri järjestetään 27.-31.7. (alun perin 8.-12.6.)
Honka Summer Camp järjestetään 3.-7.8. (alun perin 1.-5.6.)
Pelileiri järjestetään alkuperäisen aikataulun mukaisesti 10.-12.8.

Pandemiatilanteen muuttuessa on mahdollista, että leirien aikatauluihin tulee uusia muutoksia.

Jo paikkansa nuorten koripalloilijoiden keväässä lunastanut Honka 3×3-turnaus jouduttiin perumaan.

Hyvät uutiset: Honkalaiset osallistuivat upeasti Olympiakomitean ja urheiluseurojen yhteiseen #seurapaitapäiväkotona kampanjaan ja sosiaalisen median kanavissa nähtiin läpi päivän paljon kuvia honkalaisia kannustamassa seuraa läpi haastavien aikojen.

Tapiolan Hongan ja Honkahallin toiminnan takaamiseksi luotu #Honkasydän kampanja etenee hienosti. Viime aikoina kausikortteja on ostanut ja kannatusjäseniksi on liittynyt joukkueidenjohtajia, menneiden vuosien honkalaisjunioreita, edustusjoukkueiden pelaajia, pitkäaikaisia kannattajia sekä tuoreita honkalaisia. Kampanja jatkuu ja sitä pyritään kehittämään jatkuvasti. Lisää kampanjasta TÄÄLTÄ.

Koripalloliiton ja PostNordin yhteinen WeDeliver-rahasto alotti uuden hakukierroksen tänään 1.4. tukeakseen nuoria koripalloilijoita kausimaksuissa, jotta taloudellisista haasteista kärsivien perheiden lapset voisivat edelleen jatkaa koripallon parissa. Lisää tietoa TÄÄLTÄ.