Tapiolan Hongan uudet autoalan kumppanit ovat MetroAuto ja Peugeot

Koripallon kasvattajaseura Tapiolan Honka on solminut seuraavat kaksi kautta kattavan kumppanuuden merkittävien autoalan toimijoiden kanssa. Honkalaisten kumppaniauto on nyt täydellisen uudistuksen kokenut Peugeot ja näihin autoihin pääsee tutustumaan Hongan tulevien tapahtumien yhteydessä. Esimerkiksi Tallink-turnauksessa kiireelliset kuljetukset hoituvat jatkossa MetroAuto-kuljetuspalvelun avulla ja Niittykummussa sijaitseva autoliike tulee järjestämään myös erilaisia koeajomahdollisuuksia Hongan miesten ottelun yhteydessä.

Auto-Bon Oy maahantuo Peugeot, DS & Citroën -merkkisiä henkilö- ja tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluita kuluttajille Suomessa ja Baltiassa. Laaja jälleenmyyjäverkosto kattaa koko Suomen.

Auto-Bon kuuluu Bassadone Automotive Groupiin, joka maahantuo yhteensä 10 eri automerkkiä Suomeen ja kamppailee vuonna 2019 Suomen suurimman automaahantuojan tittelistä. Yhtiöryhmään kuuluu myös oma jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Konserniin kuuluu myös Suomen ensimmäinen ajotapaan perustuvaa vakuutusta tarjoava SmartDrive sekä autorahoitusta tarjoava DNB Auto Finance, mikä on Bassadone Automotive Nordicin ja DNB Bankin yhteisyritys.

Tapiolan Hongan toiminnassa pyritään korostamaan kestävää kehitystä ja myös Peugeotin arvomaailmassa ympäristövastuu on isossa roolissa. Peugeot lanseeraa seuraavan vuoden aikana toistakymmentä uutta täyssähköautoa tai Plug In Hybridiä. Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund on jo päässyt testaamaan uusinta Peugeotia.

”Olen oikein innoissani uudesta kumppanuudesta maahantuoja Auto-Bonin ja MetroAuton kanssa, sekä varsinkin Peugeotin uudesta mallistosta, joka on kuin tehty urheilevan perheen käyttöön. Peugeotin uuden malliston lippulaivana on työsuhdeautoksi tai perheautoksi soveltuva urheilullinen ja tilava täysin UUSI Peugeot 508 ja 508 SW, johon mahtuu helposti pelikassit, lääkelaukut sekä pallot pelimatkoille lähdettäessä”, toteaa kyseistä autoa miesten joukkueen pelimatkalla testannut Eklund.

UUTEEN Tapiolan Honka- ja MetroAuto- tarroin brändättyyn Peugeot 508 farmariin tutustuttiin Niittykummussa. Kuvassa MetroAuton yritysmyynnin yhteyspäällikkö Markku Paalanen, Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund ja Auto-Bonin yritysmyyntipäällikkö Tuukka Uunila.

Autoala on murroksen kourissa sähköistymisen ohella myös hankintatapojen osalta. Auton ostoa ei enää koeta niin mielekkäänä ja yksityisleasing eri muodoissaan lisääntyykin jatkuvasti. Auto-Bonin yritysmyyntipäällikkö Tuukka Uunila korostaa yhteistyön merkitystä. Samalla kun alkava kumppanuus tukee Tapiolan Hongan arvokasta kasvatustyötä, tarjoaa se Hongan toimintaa lähellä oleville yrityksille helpon tavan tutustua yritysleasingvaihtoehtoihin.

”Tapiolan Honka tekee pitkäjänteistä ja laadukasta juniorityötä lasten ja nuorten liikkumisen hyväksi tarjoten Honkahallilla loistavat harjoitusfasiliteetit ja laadukkaan valmennuksen nuorille koripalloilijoille. Hongalla on pitkät perinteet Espoossa ja halu auttaa myös nuoria, joille harrastusmaksut ovat haasteellisia” toimintaan lastensa kautta tutustunut Uunila kuvailee.

”Toisaalta espoolaisperheet tarvitsevat hajanaisen kaupunkirakenteen vuoksi usein jopa kahta autoa perheessä, joten alue on yhteistyökumppanin silmissä samaan aikaan kiinnostava sekä ostovoimansa- että potentiaalinsa johdosta. Kolmikantayhteistyö oli loogista toteuttaa Metro Auton kanssa, koska Niittykummun liikkeestä on matkaa Honkahallille vain reilun kilometrin verran. Haastan siis jokaisen honkalaisen päivittämään näkemyksensä ja koeajamaan 2020-luvun Peugeot -mallistoa Niittykumpuun”, Uunila lisää.