Tapiolan Hongan koriskauden 2022-23 starttipäivä on lauantai 1.10.

Seuran edustusjoukkueet naisten ja miesten Korisliigassa pelaavat ensimmäiset kotiottelunsa ja nuorimmille junioreille on järjestetty toimintaa otteluiden väliajalle. Saavu siis kotihalliin honkaväreihin pukeutuneena!

Naisten Korisliiga starttaa klo 15:00 ottelulla Honka – Torpan Pojat Tapiolan urheiluhallilla.

Ottelun jälkeen noin klo 16:30 nuorimpien junioreiden (2011-2017) joukkueet kokoontuvat Tapiolan urheiluhallin edustalle. Joukkueille on järjestetty aktiviteettipisteitä, joissa joukkueet suorittavat erilaisia Honkaan liittyviä tehtäviä. Joukkueet videoivat suoritukset ja lähettävät videot heti suorituksen jälkeen paikan päällä sovittuun numeroon. Mikäli joku joukkueen jäsenistä ei halua näkyä videolla, voi hyvin osallistua rastiin, mutta jää pois kuvausvalmiista suorituksesta.

Hongan miesten joukkue pelaa pitkästä aikaa Korisliigaan ja kauden ensimmäinen peli alkaa klo 18:00 Tapiolan urheiluhallilla, jolloin vastassa on Lahti Basketball.

Molempien otteluiden aikana ja ottelutauolla yleisön on mahdollisuus teettää itselleen FootBalancen jalka-analyysi ja muotoiluttaa pohjalliset RecoveryRoomin toimesta. Kaikki jalka-analyysiin 1.10 tehneet tai myöhempään ajankohtaan analyysiajan varanneet osallistuvat RecoveryRoomin hierontalahjakortin arvontaan.

Kaikkien juniorijoukkueiden toivotaan saapuvan hallille kannustamaan edustusjoukkueita!

Seuran juniorit pääsevät otteluihin läpi kauden ilmaiseksi myClub-mobiilijäsenkorteillaan joka on helppo ladata puhelimeen:
1. Avaa myClub-puhelimessasi
2. Valitse valikosta kohta “Omat tiedot”
3. Klikkaa auki yläreunasta “Jäsenkortti”
4. Tallenna kortti puhelimeesi ovella näytettäväksi

Juniorit saapuvat otteluihin kausikorttiovesta (vasemman puoleinen ovi), jonka viereinen katsomo Hongan joukkueen vaihtopenkkiä vastapäätä on varattu pääasiassa juniorikatsomoksi läpi kauden. Sieltä pääsee mukaan junnuille suunnattuihin väliaikakilpailuihin.

Tervetuloa mukaan nauttimaan korispäivästä koko Honka-perheen voimalla!

Liput ja kausikortit otteluihin: www.lippu.fi/tapiolan-honka HUOM! Sisäänkäynneillä ei tällä kaudella ole lipunmyyntiä. Kaikki liput myydään ennakkoon joko netistä tai lippu.fi jälleenmyyntipisteistä.