Tapiolan Hongan kausikortilla kahden korisliigajoukkueen ottelut – tervetuloa mukaan kaudelle 2022-23!

Pääsarjojen sarjalisenssit pelikaudelle 2022-23 on myönnetty!

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2022–23. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 10 sarjalisenssiä. Tapiolan Hongalle myönnettiin sarjalisenssit sekä naisten että miesten Korisliigaan ja myös naisten 1.divisioonaan.

Yhdellä Tapiolan Hongan kausikortilla näet kahden korisliigajoukkueen kotiottelut – naisten ja miesten Korisliigassa!

Tilaa omasi nyt hintaan 260€ lippu.fi-verkkokaupasta TÄÄLTÄ.

Tulevalla kaudella Hongassa siirrytään ulkoistettuun lipunmyyntiin. Emme myy lippuja ovelta lainkaan. Ottelukohtaiset pääsyliput voit ostaa kauden alkaessa lippu.fi-verkkokaupasta tai lukuisista eri myyntipisteistä.

Lippujen hinnat:

Miesten Korisliiga 16/8€ (alennusryhmät: Lapset alle 15 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet)
Naisten Korisliiga 12/6€ (alennusryhmät: Lapset alle 15 vuotta, eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet)

Tule mukaan rakentamaan Tapiolan Hongan kautta 2022-23 – Korisliigoissa ja junioreissa 

Honkalaisyhteisö näytti voimansa täyttämällä katsomot ääriään myöten niin kotihallissa kuin vieraskentillä miesten divarimestaruudesta taisteltaessa. Seuran 1400 päinen jäsenistö, fanit ja ennen kaikkea juniorit loivat yhdessä joukkueiden kanssa uskomattoman tunnelman, jota halutaan ruokkia rakentamalla kotihalliin parhaat mahdolliset olosuhteet koripalloelämyksille läpi tulevien kausien.

Kutsumme juuri Sinut mukaan toteuttamaan alkavaa kautta!

Tapiolan Honka kasvattaa paitsi edustusjoukkueitaan, myös yhteistyökumppaneiden sekä seura-aktiivien ryhmää. Olemmekin saaneet matkaan jo hienoja kumppaneita, jotka tukevat tulevien kausien aikana niin korisliigajoukkueita kuin junioritoimintaa. On monia tapoja tulla mukaan Tapiolan Hongan toimintaan tukijan roolissa. Yhteistyökumppanit vahvistavat entisestään seuran pelaajapolkua nuorimmista junioreista aikuisten sarjoihin sekä sponsoroivat edustusjoukkueiden tulevia kausia – pitkällä tähtäimellä. Vaihtoehtoja erilaisiin tukimuotoihin tarjoamme niin yrityksille, kuin yksityishenkilöille.

Kiinnostuitko? Täytä lomake alta, kerromme mieluusti lisää!

    Olen kiinnostunut