Talvilomaleirin sekä kesäleirien ilmoittautuminen on avattu!  

Tapiolan Hongan juniorileireillä keskitytään uusien korispallo- ja urheilutaitojen oppimiseen ja hiotaan jo opittuja taitoja paremmaksi. Oheisharjoituksissa liikutaan monipuolisten leikkien sekä pelien parissa ja keskitytään perusliikuntaan. Parasta leireillä on päästä harjoittelemaan korista ja viettämään vapaa-aikaa yhdessä kavereiden kanssa!  

Talvilomaleiri, järjestetään jo alle kuukauden päästä, 19.2.-21.2.2024. Leirilllä päävalmennuksesta kopin ottaa Olivia Eklund. Leirillä mukana ovat aiemmilta leireiltä tutut apuvalmentajat Ella, Kelly ja uutena Atte Vuoristo, joka myös pelaa Hongan miesten joukkueessa. Leiri on tarkoitettu 2012-2018 syntyneille junioreille.

Kolmipäiväisen leirin aikana jokainen leiriläinen pääsee oppimaan uutta koripallon parissa sekä pitämään hauskaa kavereiden kanssa erilaisten kisojen ja leikkien puitteissa. Oheisharjoitukset pidetään toivottavasti sään salliessa myös ulkona lumiukkoja rakentaen sekä pulkkamäen merkeissä. Ilmoittautuminen Talvilomaleirille päättyy maanantaina 12.2.2024. 

Ilmoittautuminen on myös avattu Tapiolan Hongan suosituimmalle leirille, Summer Campille. Perinteinen kesän avaus, Summer Camp -leiri, järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla 3.6.-7.6.2024. Luvassa on koripalloharjoitusten lisäksi paljon yhdessä tekemistä ulkoilun, kisaamisten, pelailujen sekä tietenkin viimeisen leiripäivän legendaarisen vesisodan merkeissä! Tule mukaan noin 200 muun lapsen kanssa nauttimaan kesäloman urheilullisesta ja aurinkoisesta leiristä.  

Kesän aikana leirejä Summer Campin lisäksi on moneen makuun. Henkilökohtaisia taitoja harjoitellaan toisella kesälomaviikolla järjestettävällä Skills Camp -leirillä ja elokuun alussa hiotaan heittotaito kuntoon Heittoleirillä. Elokuun toisella viikolla 5.8.-7.8.2024 järjestetään Pelileiri, jossa keskitytään pelaamiseen ja pelin kautta oppimiseen.  

Lisää tietoja leiristä löydät https://www.tapiolanhonka.fi/tapahtumat/seura-leirit/ . Ilmoittautumiset löytyvät MyClubista.