Talvijuhlassa kunniamerkein palkitut honkalaiset

Perinteikkäässä Hongan Talvijuhlassa palkittiin aktiiveja ja ansioituneita honkalaisia kunniamerkein. Illan aikana jaettiin Suomen Koripalloliiton ansiomerkkejä sekä Tapiolan Hongan kunniamerkkejä.

Suomen Koripalloliiton pronssinen ansiomerkki

Fiia Ristola

Ristola on monipuolinen ja aktiivinen nuori, joka on toiminut Tapiolan Hongan juniorivalmentajana vuodesta 2016 lähtien sekä toiminut koripalloliiton eteläisen alueen aluefinaalityöntekijänä vuodesta 2022 lähtien.

Reetta Sääski

Toisena pronssisen ansiomerkin saaja on aktiivinen ja tunnollinen nuori juniorivalmentaja. Sääski on vuodesta 2016 lähtien valmentanut seurassa junioreita ja toiminut Unified partneripelaajana. Hän on myös toiminut Tapiolan Hongan aluefinaalityöntekijänä vuosina 2021-2023 ja ollut monessa muussa tehtävässä vapaaehtoisena apuna.

Vasemmalta oikealle: Fiia Ristola ja Reetta Sääski

Tapiolan Hongan ansiomerkit

Tapiolan Honka myöntää seuran ansiomerkkejä vuosittain seuran eteen tehdystä työstä. Ansiomerkit luovuttivat Hongan ansiomerkkitoimikunnan jäsen Manne Airaksinen sekä toiminnanjohtaja Anne Eklund.

Hopeinen ansiomerkki

Eero Katajavuori

Ansioista joukkueenjohtajana toimimisesta sekä hallitustyöskentelystä. Erityisesti suuresta työstä seuran taloushallinnon toimintatapojen uudistamisesta ja seurannan laadun parantamisesta.

Krista Kurunsaari

Ansioista nuorimpien tyttöjuniorijoukkueiden omistautuneena valmentajana.

Mika Lappalainen

Ansioista seuran vapaaehtoisena toimijana, joka mahdollistaa edustusjoukkueiden ottelutapahtumien kahvio- ja pubitoiminnot sekä Honkahallin kahvilan tuotetoimitusten onnistumisen.

Anni Mänttäri

Ansioista omistautuneena ja tunnollisena juniorivalmentajana, joka oman työnsä ohella valmentaa useita joukkueita aina yhtä iloisena.

Pekka Neva

Ansioista Kiinteistö Oy Honkahallin monivuotisesta hallitustyöskentelystä taloushallinnon osalta.

Reetta Piipari

Ansioista iloisena, hauskana ja osaavana valmentajana, joka ei kaihda erilaisia joukkueen ja seuran eteen tehtäviä sivuhommia kuten siivoamista, pyykinpesua ja muita erikoistöitä.

Tero Tuomisto

Ansioista joukkueenjohtajana, joka rennolla ja positiivisella asenteella huolehtii pelaajista ja valmentajista sujuvasti, mutta turhia stressaamatta.

Sami Virtanen

Ansioista pitkäaikaisena juniorivalmentajana, joka on pyyteettömästi omistautunut ja motivoitunut valmentamaan eri joukkueita sarjatasosta välittämättä.

Sonja Herrala

Ansioista Tapiolan Hongan sosiaalisen median toiminnan käynnistäjänä sekä seuran erilaisten tapahtumien juontamisesta ja ottelukuulutuksista usean vuoden ajan.

Ylärivi vasemmalta oikealle: Sonja Herrala, Pekka Neva, Anni Mänttäri, Mika Lappalainen, Eero Katajavuori ja Sami Virtanen. Alarivi: Reetta Piipari, Krista Kurunsaari ja Tero Tuomisto

Kultainen ansiomerkki

Risto Lindberg

Ansioista pyyteettömästä vapaaehtoistyöstä seuran juniorivalmentajana erityisesti harrasteryhmien toiminnassa.

Martti Sajantila

Ansioista menestyksekkäänä pelaajana, valmentajana ja seuratoimijana vuosikymmenien ajalta.

Vasemmalta oikealle: Martti Sajantila ja Risto Lindberg

Tapiolan Honka onnittelee kaikkia kunniamerkein palkittuja honkalaisia!

Kuvat: Samira Lee