Talvijuhlassa julkistetaan Tapiolan Honka Hall of Fame -gallerian uudet jäsenet

Vuonna 2017 Tapiolan Honka ry täytti 60 vuotta. Seuran vuosijuhlan kunniaksi päätettiin perustaa Honka Hall of Fame -kunniagalleria. Tuolloin kunniagalleriaan valittiin 13 Hongan edustusjoukkueissa pelanneita tai valmentaneita henkilöitä, joiden ura pääsääntöisesti painottui seuran alkuaikoihin. 

Honka Hall of Fame kunniagallerian valinnoissa lähtökohtana on pelaajan kasvaminen junioreista edustusjoukkueen poikkeuksellisen pitkäaikaiseksi pelaajaksi, pelaajan rooli joukkueessaan ja muut erikoistekijät tai palkinnot, pelaajan maajoukkueura ja saavutukset sekä pelaajan kansainvälinen ura. 

Valmentajien osalta perusteena ovat pitkän honkalaisen valmennusuran lisäksi valmennetun joukkueen saavutukset, omaleimaisen ja menestyneen pelityylin kehittäminen sekä omien junioripelaajien kehittäminen pitkäaikaisiksi SM-sarja (myöhemmin Korisliiga) tai maajoukkuepelaajiksi. 

Honkahallin seinälle on ripustettu Honka Hall of Fame kunniagalleriaan tähän mennessä valittujen henkilöiden kunniaviirit. 

1. Seppo Kuusela (pelaaja / valmentaja) 

2. Jyrki Immonen (pelaaja) 

3. Kari Rönnholm (pelaaja) 

4. Olli Virtanen (valmentaja) 

5. Kari Lahti (pelaaja) 

6. Anne Santamala (pelaaja / valmentaja) 

7. Mikko Koiranen (valmentaja) 

8. Kari Liimo (valmentaja) 

9. Martti Sajantila (pelaaja / valmentaja) 

10. Liisa Nohynek (pelaaja) 

11. Petteri Kuusela (pelaaja / valmentaja) 

12. Mihailo Pavićević (valmentaja) 

13. Markus Hemdahl (pelaaja) 

Yllä mainitut henkilöt saavat seurakseen uusia jäseniä, joiden nimet julkistetaan tulevassa seuran Talvijuhlassa lauantaina 4.2.2023. Honka toivottaa kaikki honkalaisaikuiset, junioreiden vanhemmat, valmentajat ja honkalaisten ystävät tervetulleeksi Talvijuhlaan! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ.